Com funciona la navegació privada

Quan navegueu de manera privada, les altres persones que utilitzin el dispositiu no veuran la vostra activitat.

Chrome no desa l'historial de navegació ni la informació introduïda en formularis. Les galetes i les dades de llocs web es recorden durant la navegació, però se suprimeixen en sortir del mode d'incògnit.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible

Amb el mode d'incògnit, Chrome no desa l'activitat de navegació.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible. La podran veure:

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs;
  • l'empresa on treballeu, el centre educatiu o la persona que gestioni la xarxa que esteu fent servir;
  • El vostre proveïdor d'Internet.

Si inicieu la sessió en un compte per utilitzar un servei web, com ara Gmail, pot ser que la vostra activitat de navegació es desi en llocs web que reconeguin el compte.

Les baixades i les adreces d'interès es desen

Mentre navegueu de manera privada, Chrome no recorda els fitxers que baixeu, però es continuen desant a la carpeta Baixades, fins i tot després que sortiu del mode d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà veure i obrir els fitxers.

Totes les adreces d'interès que creeu es desen a Chrome.

Podeu canviar entre les finestres d'incògnit i les finestres de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una finestra d'incògnit.

Aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una finestra separada de les finestres normals de Chrome.

Si teniu una finestra d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la finestra nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit.

Si veieu un número al costat de la icona d'incògnit que hi ha a la part superior dreta, vol dir que teniu més d'una finestra d'incògnit oberta.

1. A l'ordinador, aneu a la finestra d'incògnit.
  2. Tanqueu la finestra seguint aquests passos:
    • Windows o Chrome OS: a la part superior dreta, feu clic a Tanca Tanca.
    • Mac: a la part superior esquerra, feu clic a Tanca Tanca.

Articles relacionats