Com funciona la navegació privada a Chrome

Quan navegueu de manera privada, les altres persones que utilitzin el dispositiu no veuran el vostre historial.

Chrome no desa l'historial de navegació ni la informació introduïda en formularis. Les galetes i les dades de llocs web es recorden durant la navegació, però se suprimeixen en sortir del mode d'incògnit.

Què passa quan navegueu de manera privada

Algunes dades no es veuran ni es desaran

Un cop sortiu de totes les finestres de navegació d'incògnit, Chrome no desarà el següent:

• l'historial de navegació
  • les dades de llocs web i les galetes
  • la informació introduïda en formularis
  • els permisos donats als llocs web

Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les finestres d'incògnit.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible

El mode d'incògnit impedeix que Chrome desi l'activitat de navegació a l'historial local. És possible que la vostra activitat, com ara la ubicació, continuï sent visible per a:

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs
  • els llocs web en què inicieu la sessió
  • l'empresa on treballeu, el vostre centre educatiu o la persona que gestiona la xarxa que esteu fent servir
  • el vostre proveïdor d'Internet
  • els motors de cerca
    • És possible que els motors de cerca mostrin suggeriments de cerca basats en la vostra ubicació o activitat durant la sessió de navegació d'incògnit actual.

És possible que algunes de les vostres dades continuïn sent visibles

És possible que els serveis web, els llocs web, els motors de cerca o els proveïdors puguin veure la informació següent:

• la vostra adreça IP, que es pot utilitzar per identificar la vostra ubicació general
  • la vostra activitat quan utilitzeu un servei web
  • la vostra identitat si inicieu la sessió en un servei web, com ara Gmail

Podeu continuar consultant i fent servir la vostra informació de pagament, de contrasenyes i de contacte, però no podeu modificar la informació desada en una finestra d'incògnit de Chrome.

Les baixades i les adreces d'interès es desen

Mentre navegueu de manera privada, Chrome no emmagatzema els fitxers que baixeu, però es continuen desant a la carpeta Baixades, fins i tot després que sortiu del mode d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà veure i obrir els fitxers.

Totes les adreces d'interès que creeu es desen a Chrome.

És possible que algunes de les vostres preferències, com ara les opcions d'accessibilitat i la configuració de les adreces d'interès, també es desin a Chrome.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

Tancar el mode d'incògnit per aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una pestanya separada de les pestanyes normals de Chrome.

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. A la dreta, veureu les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats