Com funciona la navegació privada

Quan navegueu de manera privada, les altres persones que utilitzin el dispositiu no veuran la vostra activitat.

Chrome no desa l'historial de navegació ni la informació introduïda en formularis. Les galetes i les dades de llocs web es recorden durant la navegació, però se suprimeixen en sortir del mode d'incògnit.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible

Amb el mode d'incògnit, Chrome no desa l'activitat de navegació.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible. La podran veure:

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs;
  • l'empresa on treballeu, el centre educatiu o la persona que gestioni la xarxa que esteu fent servir;
  • El vostre proveïdor d'Internet.

Si inicieu la sessió en un compte per utilitzar un servei web, com ara Gmail, pot ser que la vostra activitat de navegació es desi en llocs web que reconeguin el compte.

Les baixades i les adreces d'interès es desen

Mentre navegueu de manera privada, Chrome no recorda els fitxers que baixeu, però es continuen desant a la carpeta Baixades, fins i tot després que sortiu del mode d'incògnit. Qualsevol persona que utilitzi el dispositiu podrà veure i obrir els fitxers.

Totes les adreces d'interès que creeu es desen a Chrome.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals. Només navegareu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

Aturar la navegació privada

El mode d'incògnit s'executa en una pestanya separada de les pestanyes normals de Chrome.

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit seguint aquests passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. A la dreta, veureu les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats