Een website koppelen aan een Bluetooth- of USB-apparaat

Via Chrome kunt u een website koppelen aan uw Bluetooth- en USB-apparaten. Als u bijvoorbeeld een hartmonitor met Bluetooth heeft, kunt u hier een website aan koppelen. Op deze manier kan de pagina informatie over de monitor registreren en weergeven.

Wanneer u toegang tot uw apparaat moet geven

Zorg dat u uitsluitend vertrouwde sites toegang geeft tot uw apparaat. Als u een website aan uw apparaat koppelt, kan de site toegang krijgen tot alle informatie op het apparaat en het apparaat zelfs opnieuw programmeren.

Een webpagina in Chrome met uw apparaat koppelen

1. Koppel uw apparaten.
    • Bluetooth-apparaat: Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op uw computer of telefoon. Schakel op het Bluetooth-apparaat de vindbaarheidsmodus in.
    • USB-apparaat: Sluit uw apparaten aan via een USB-kabel.
  2. Open een webpagina in Chrome die aan uw apparaat kan worden gekoppeld.
  3. Klik of tik op de pagina. U wordt gevraagd om een apparaat toe te voegen.
  4. Kies een apparaat uit de lijst.
  5. Kies Koppelen of Verbinden.

Problemen met Bluetooth-koppelingen oplossen

Momenteel ondersteunen iPhone- en iPad-apparaten geen koppelingen tussen bluetooth-apparaten en websites in Chrome.