Bladwijzers maken, weergeven en bewerken

Laat Chrome uw favoriete en vaak bezochte websites onthouden.

Wanneer u bladwijzers maakt of wijzigt, worden deze in Chrome weergegeven op al uw apparaten.

Een bookmark toevoegen

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een site die je vaak bezoekt of die je in de toekomst opnieuw wilt bezoeken.
  3. Tik op Meer Meer en dan Toevoegen aan bookmarks Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.

Een bookmark openen

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.
  3. Loop de mappen na.
  4. Tik op een map om de bookmarks te openen.
    • Als je een bookmark wilt openen in een nieuw (incognitotabblad, houd je je vinger op de bookmark om uit het menu te kiezen.

Als je de gewenste bookmark niet kunt vinden, staat deze misschien in een andere map. Als je van map wilt veranderen, tik je linksboven op Terug Terug. Tik op de map met de gewenste bookmark.

Een bookmark bewerken
  1. Houd je vinger op een bookmark.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Wijzig de naam, de map of de URL.
  4. Tik bovenaan op Klaar.

Tip: Als je een bookmark wilt verwijderen, tik je onderaan op Verwijderen.

Een bookmark verwijderen

Nadat je een bookmark hebt verwijderd, krijg je een prompt om dit ongedaan te maken als je de bookmark per ongeluk hebt verwijderd. Anders kun je de bookmark alleen terugkrijgen door deze opnieuw toe te voegen.

Zo verwijder je één bookmark:

1. Swipe naar links op de bookmark.
  2. Tik op Verwijderen.

Zo verwijder je 2 of meer bookmarks:

1. Tik onderaan op Selecteren.
  2. Tik op de bookmarks die je wilt verwijderen en dan Verwijderen.
Een map maken

Belangrijk: Als je een nieuwe map wilt maken, moet je minstens één site hebben gebookmarkt.

1. Open Chrome Chrome.
  2. Tik op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzer toevoegen aan deze pagina en dan Een map selecteren.
  3. Selecteer linksonder Nieuwe map.

Je bookmarks opnieuw rangschikken binnen een map

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Bookmarks Bladwijzer toevoegen aan deze pagina.
  3. Open de map die je wilt ordenen.
  4. Tik op Bewerken.
  5. Houd je vinger rechts van een bookmark op Slepen Slepen.
  6. Sleep de bookmark naar de gewenste locatie.
Een bookmark naar een andere map verplaatsen
  1. Open de map met de bookmark die je wilt verplaatsen.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Selecteer de bookmark die je wilt verplaatsen.
  4. Tik op Meer… en dan Bookmark bewerken.
  5. Tik op Map om de lijst met mappen te checken of een nieuwe map te maken.
  6. Tik op Klaar.