Cookies wissen in Chrome

U kunt bestaande cookies verwijderen, alle cookies toestaan of blokkeren en voorkeuren voor bepaalde websites instellen.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden die worden gemaakt door websites die u bezoekt. Ze verbeteren de online functionaliteit door browsegegevens op te slaan. Met cookies kunnen sites u ingelogd houden, uw sitevoorkeuren onthouden en lokaal relevante content aan u leveren.

Er zijn twee soorten cookies:

• Directe cookies worden gemaakt door de site die u bezoekt. De site wordt weergegeven in de adresbalk.
  • Indirecte cookies worden gemaakt door andere sites. Deze sites zijn eigenaar van een deel van de content (zoals advertenties of afbeeldingen) die u ziet op de webpagina die u bezoekt.

Alle cookies wissen

Als je cookies verwijdert, word je uitgelogd van websites en kunnen je opgeslagen voorkeuren worden verwijderd.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Privacy en beveiliging en dan Browsegegevens wissen.
  4. Vink Cookies en sitegegevens aan.
  5. Vink de andere items uit.
  6. Tik op Browsegegevens wissen en dan Browsegegevens wissen.
  7. Tik op Klaar.