Pop-ups in Chrome blokkeren of toestaan

Standaard blokkeert Google Chrome pop-ups, zodat deze niet automatisch worden weergegeven op uw scherm. Als er een pop-up wordt geblokkeerd, wordt de adresbalk gemarkeerd als Pop-ups geblokkeerd Pop-up geblokkeerd. Je kunt er ook voor kiezen pop-ups toe te staan.

Pop-ups aan- of uitzetten

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Instellingen voor content en dan Pop-ups blokkeren.
  4. Zet Pop-ups blokkeren aan of uit.

Pop-ups voor een specifieke site toestaan

Niet alle pop-ups bevatten advertenties of spam. Sommige legitieme websites laten webcontent zien in pop-upvensters.

1. Open de Chrome-app Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Ga naar een pagina waarop pop-ups worden geblokkeerd.
  3. Tik onderaan op Altijd weergeven onder 'Pop-ups geblokkeerd'.

Problemen met pop-ups oplossen

Als je een pagina bezoekt met een pop-upvenster of dialoogvenster dat je niet kunt sluiten, probeer je deze stappen:

1. Zet de vliegtuigmodus van je telefoon aan.
  2. Sluit Google Chrome.
  3. Sluit het tabblad met de vervelende pop-up of het dialoogvenster.