Je privacyinstellingen kiezen

Je kunt de browserfunctionaliteit verbeteren met webservices. Chrome kan bijvoorbeeld een webservice gebruiken om automatisch aanvullingen te bieden voor zoektermen of websiteadressen die je in de adresbalk typt.

De meeste van deze instellingen staan standaard aan, maar je kunt zelf kiezen welke je wilt aan- of uitzetten.

1. Open Chrome Chrome op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Meer Meer en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Privacy en beveiliging.
  4. Tik op de functie die je wilt updaten:
    • Zet Handoff aan of uit onder Andere apparaten. Met Handoff kun je schakelen tussen browsen op je mobiele apparaat en browsen op je Mac-computer.
Als je de browsegegevens wilt wissen, tik je op Browsegegevens wissen en dan selecteer de gegevens die je wilt wissen en tik op Browsegegevens wissen.