Terug- en vooruitnavigeren

Bekijk pagina's die u al heeft bezocht door terug en vooruit te navigeren in uw browsegeschiedenis.

• Als u naar de vorige pagina wilt gaan, veegt u naar rechts vanaf de zijkant van het scherm of tikt u in de linkerbovenhoek op Terug Terug.
  • Als u naar de volgende pagina wilt gaan, veegt u naar links vanaf de zijkant van het scherm of tikt u in de linkerbovenhoek op Vooruit Vooruit.
  • Als u tussen tabbladen wilt schakelen, veegt u naar links of rechts op de adresbalk boven aan het scherm.