Läsa sidor senare och offline

Du kan spara webbsidor så att du kan läsa dem senare eller när du är offline. Om du vill läsa sidor senare offline kan du ladda ned dem i förväg i Chrome.

Läsa en sida senare

Om du vill läsa en sida senare kan du lägga till den i läslistan.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Öppna en sida som du vill läsa senare.
  3. Klicka på sidopanelen uppe till höger i webbläsaren.
  4. Välj Läslista på panelen.
  5. Välj Lägg till aktuell flik.
Tips! Du kan även lägga till en flik i läslistan genom att högerklicka på fliken följt av Lägg till fliken i läslistan.

Hitta läslistan

1. Klicka på sidopanelen uppe till höger i webbläsaren.
  2. Välj nedåtpilen Nedåtpil följt av Läslista.

Tips! Du kan även ordna, redigera och radera objekt i läslistan via sidopanelen.

Ladda ned en sida från Chrome så att du kan läsa den offline

Du måste vara online för att kunna spara en sida.

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Besök en sida som du vill spara.
  3. Välj Mer Mer uppe till höger följt av Spara och dela följt av Spara sida som ….
  4. Välj var du vill spara sidan.
  5. Välj Spara.

Om du vill läsa en sparad sida öppnar du filen på datorn. Den öppnas i din standardwebbläsare, till exempel Chrome eller Safari.

Om du vill ta bort en sparad sida raderar du filen på datorn.