Llegir pàgines més tard i sense connexió

Podeu desar pàgines web per llegir-les més tard o quan no tingueu connexió. Per fer-ho, baixeu les pàgines web a Chrome amb antelació.

Desar una pàgina de Chrome per llegir-la més tard

Cal que estigueu en línia per desar una pàgina a la llista de lectura.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu desar.
  3. Toqueu Més Més i, a continuació, Afegeix a la llista de lectura .

Desar una pàgina d'una altra aplicació

1. Obriu l'aplicació al dispositiu iPhone o iPad.
  2. Aneu a la pàgina que vulgueu desar.
  3. A la part superior dreta, toqueu Comparteix Comparteix.
  4. Si encara no ho heu fet, afegiu Chrome a la llista d'elements compartits. Per fer-ho, seguiu aquests passos:
    1. Desplaceu-vos fins al final de la llista d'aplicacions i toqueu Més.
    2. Activeu Chrome Activa.
    3. Toqueu Fet.
  5. Cerqueu i toqueu Chrome.
  6. Toqueu Ho vull llegir més tard.

També podeu tocar Obre a Chrome per obrir la pàgina directament al navegador.

Llegir una pàgina desada a la llista de lectura

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Llista de lectura Llista de lectura.
  3. Toqueu la pàgina que vulgueu llegir.

Quan torneu a estar en línia, es carregarà la versió actual de la pàgina. Si no veieu aquesta versió, torneu a carregar la pàgina.

Suprimir una pàgina desada de la llista de lectura

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més Més i, a continuació, Llista de lectura Llista de lectura.
  3. Feu lliscar cap a l'esquerra la pàgina que vulgueu suprimir i, a continuació, toqueu Suprimeix.