Lås eller ryd den telefon eller computer, du har mistet

Hvis din telefon, tablet eller computer bliver væk eller bliver stjålet, kan vejledningen nedenfor hjælpe dig med at beskytte din enhed.

Hvis du ikke kan få enheden tilbage, kan du beskytte dine oplysninger ved med det samme at foretage nogle få handlinger.

Trin 1: Beskyt den telefon, tablet eller Chromebook, du har mistet

Du kan prøve at ringe til din enhed eller foretage nogle handlinger via fjernadgang, som f.eks. at låse din enhed eller logge ud af den.

Har du mistet en Windows-, Mac- eller Linux-computer? Computere angives ikke under "Find din telefon". Gå videre for at se, hvordan du skifter adgangskode for din Google-konto.

1. Åbn en browser som f.eks. Chrome Chrome. Hvis du bruger en andens enhed, skal du bruge privat browsertilstand.
  2. Åbn din Google-konto.
  3. Find "Dine enheder" i sektionen "Sikkerhed". Vælg Administrer enheder.
  4. Vælg den telefon, tablet eller Chromebook, du har mistet. Du kan se, hvornår enheden sidst blev brugt, og den by, den sidst befandt sig i.
  5. Vælg Log ud ud for "Kontoadgang". Følg vejledningen på skærmen for at fjerne adgangen til din Google-konto og tilknyttede apps på din enhed.
    • Hvis du finder din enhed, kan du logge ind på din Google-konto igen.

Hvis du prøver at finde en mistet telefon eller tablet, kan du også vælge Find en mistet enhed. Følg vejledningen på skærmen for at se andre måder at finde eller beskytte din enhed på.

Hvis du bruger en andens enhed, skal du huske at logge ud ved at afslutte den private browsertilstand, når du er færdig.

Få mere hjælp

• Hvis du har mistet en iPhone, kan du se metoder til at finde og beskytte din enhed med iCloud.
  • Dit mobilselskab kan muligvis hjælpe på nogle måder. Det kan f.eks.:
    • Omdirigere dine opkald til et andet nummer
    • Bestille et nyt SIM-kort til dig
    • Deaktivere dit SIM-kort, så andre ikke kan bruge det til at foretage opkald eller sende beskeder

Enheden er ikke angivet

Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto på den enhed, du bruger i øjeblikket.

• Den enhed, du har mistet, skal være logget ind på din Google-konto på en Google-app som f.eks. Gmail eller YouTube.
  • Windows-, Mac- og Linux-computere samt Chromebooks er ikke angivet under "Find din telefon".

Hvis enheden stadig ikke er angivet, skal du gå videre til Skift adgangskode for din Google-konto.

Trin 2: Skift adgangskode for din Google-konto

Adgangskoden til din Google-konto er den samme adgangskode som den, du bruger til Chrome og andre Google-produkter som f.eks. Gmail og YouTube. Se, hvordan du opretter en stærk adgangskode.

1. Åbn din Google-konto. Det kan være nødvendigt at logge ind.
  2. Vælg Login på Google i sektionen "Sikkerhed".
  3. Vælg Adgangskode. Det kan være nødvendigt at logge ind.
  4. Angiv din nye adgangskode, og vælg derefter Skift adgangskode.
  5. Skift adgangskode

Trin 3: Skift dine gemte adgangskoder

Hvis en anden har den enhed, du har mistet, bør du overveje at ændre de adgangskoder, som er gemt på enheden eller på din Google-konto.

1. Gå til passwords.google.com.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Se på listen "Gemte adgangskoder".
    • Denne liste indeholder kun adgangskoder, der er gemt på din konto, og ikke den enhed, du har mistet.
  4. Åbn appen eller websitet for hver af de adgangskoder, du vil ændre.
  5. Skift adgangskode.

Tip! Hold øje med dine konti for at undgå bedrageri. Hold øje med kontoudtogene for dit betalingskort, og rapportér eventuelle svigagtige køb til dit betalingskortselskab.