Download og installer Google Chrome

Google Chrome er en hurtig, gratis webbrowser.

Hent Google Chrome

Download Chrome til Windows-, Mac- og Linux-computere.

Installer Chrome

Installer Chrome for at surfe på nettet. Du kan også geninstallere Chrome for at løse problemer med Flash, plugins, din søgemaskine, pop op-vinduer eller Chrome-opdateringer. Klik nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du installerer Chrome på de forskellige computere:

I Windows

Sådan installerer du Chrome på din brugerkonto:

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  3. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Vi importerer automatisk dine startsideindstillinger og din browserhistorik for dig.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7: Når alting er konfigureret, åbnes et Chrome-vindue automatisk.
    • Windows 8 og 8.1: En velkomstdialogboks vises. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser.
    • Windows 10: Når alting er konfigureret, åbnes et Chrome-vindue automatisk. Du kan derefter gøre Chrome til din standardbrowser.
På Mac
  1. Download diskbilledet.
  2. Åbn filen "Google Chrome.dmg".
  3. Find Chrome-ikonet Chrome-appen i det vindue, der åbnes. Træk det til mappen Applikationer. Hvis du ikke har administrative rettigheder, bliver du bedt om at godkende. Hvis du ikke kan godkende, skal du trække ikonet til et sted på computeren, hvor du har rettigheder, f.eks. skrivebordet.
  4. Åbn Chrome. Vi importerer automatisk indstillingerne på din startside og din browserhistorik for dig.
  5. Åbn Finder.
  6. Klik på Skub ud-ikonet i vinduets sidebjælke til højre for Google Chrome.
I Linux

Installér Chrome ved hjælp af den samme software, som du normalt bruger til at installere programmer på din computer. Sørg først for, at du har administratoradgang.

1. Download installationsfilen.
  2. Klik på OK for at åbne pakken.
  3. Klik på Installer pakke.
  4. Google Chrome føjer sine programoplysninger til din softwarehåndtering for at holde sig opdateret.

Se systemkrav

Få oplysninger om, hvad der skal installeres på din computer, før du kan bruge Chrome.

I Windows

Før du kan bruge Chrome i Windows, skal du have:

• Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel

På Mac

For at kunne bruge Chrome på Mac skal du have:

• OS X Mavericks 10.9 eller nyere

I Linux

For at kunne bruge Chrome i Linux skal du have:

• 64-bit Ubuntu 14.04 eller nyere, Debian 8 eller nyere, openSUSE 13.1 eller nyere eller Fedora Linux 21 eller nyere
  • En Intel Pentium 4-processor eller nyere, som er SSE2-kompatibel

Løs problemer med at installere Chrome

Få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer i forbindelse med installation af Chrome. Du kan også få hjælp til at løse problemer med websites, der ikke kan indlæses.