Ansluta en webbplats till en Bluetooth- eller USB-enhet

I Chrome kan du ansluta en webbplats till en Bluetooth- eller USB-enhet. Om du till exempel har en pulsmätare med Bluetooth kan du låta en webbplats ansluta till den. Därefter kan information i mätaren registreras och visas på sidan.

Vilka webbplatser kan jag ge åtkomst till enheten?

Ge bara webbplatser som du litar på åtkomst till en enhet. När en enhet har kopplats till en webbplats kan webbplatsen komma åt all information som finns på enheten och till och med programmera om den.

Koppla en webbsida i Chrome till en enhet

1. Anslut enheterna.
    • Bluetooth-enhet: Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på datorn eller mobilen. Aktivera synligt läge på Bluetooth-enheten.
    • USB-enhet: Anslut enheterna till varandra med en USB-sladd.
  2. Öppna Chrome och besök en webbsida som kan ansluta till enheten.
  3. Klicka eller tryck på sidan. Du uppmanas att lägga till en enhet.
  4. Välj en enhet i listan.
  5. Välj Koppla eller Anslut.

Felsöka problem med Bluetooth-kopplingen

Om webbplatsen inte hittar enheten klickar du på Sök igen.

Om webbplatsen inte hittar enheten kontrollerar du att Bluetooth är aktiverat på datorn.

Klicka på Sök igen när Bluetooth har aktiverats på båda enheterna.

Ta bort enheter som anslutits med Chrome

Bluetooth-enheter: Du tar bort åtkomsten till Bluetooth-enheter för en webbplats genom att trycka på Läs in igen Läs in igen uppe till vänster.

USB-enheter: Så här tar du bort åtkomsten till en USB-enhet för en webbplats:

1. Klicka på låset Lås till vänster om webbadressen.
  2. Klicka på Ta bort Ta bort bredvid USB-enheten.