Een website koppelen aan een Bluetooth- of USB-apparaat

Via Chrome kun je een website koppelen aan je Bluetooth- en USB-apparaten. Als je bijvoorbeeld een hartmonitor met Bluetooth hebt, kun je hier een website aan koppelen. Op deze manier kan de pagina informatie over de monitor registreren en weergeven.

Wanneer je toegang tot je apparaat moet geven

Zorg dat je uitsluitend vertrouwde sites toegang geeft tot je apparaat. Als je een website aan je apparaat koppelt, kan de site toegang krijgen tot alle informatie op het apparaat en het apparaat zelfs opnieuw programmeren.

Een webpagina in Chrome met je apparaat koppelen

1. Koppel je apparaten.
    • Bluetooth-apparaat: Zorg dat Bluetooth is ingeschakeld op je computer of telefoon. Schakel op het Bluetooth-apparaat de vindbaarheidsmodus in.
    • USB-apparaat: Sluit je apparaten aan via een USB-kabel.
  2. Open een webpagina in Chrome die aan je apparaat kan worden gekoppeld.
  3. Klik of tik op de pagina. Je wordt gevraagd om een apparaat toe te voegen.
  4. Kies een apparaat uit de lijst.
  5. Kies Koppelen of Verbinden.

Problemen met Bluetooth-koppelingen oplossen

Als de site je apparaat niet kan vinden, zorg je dat Bluetooth is ingeschakeld voor je iPhone of iPad.

Wanneer op beide apparaten Bluetooth is ingeschakeld, klik je op Opnieuw scannen.

Apparaten verwijderen die aan Chrome zijn gekoppeld

Bluetooth-apparaten: Als je de toegang van een website tot je Bluetooth-apparaten wilt intrekken, tik je op Meer Meer en dan Opnieuw laden Opnieuw laden.