Par et website med en Bluetooth-enhed

Chrome giver dig mulighed for at oprette forbindelse mellem et website og dine Bluetooth-enheder. Hvis du f.eks. har en Bluetooth-aktiveret hjertemåler, kan du give et website adgang til den. Dermed kan siden registrere og vise oplysninger om måleren.

Bluetooth er en trådløs standardkommunikation over kort afstand mellem enheder. Det "klassiske" Bluetooth er et sæt binære protokoller, der understøtter hastigheder på op til 24 Mbit/sek. Bluetooth 4.0 introducerede den nye tilstand "Bluetooth Low Energy (BLE)", der er begrænset til 1 Mbit/sek., men som giver enheder mulighed for at slukke deres sendere.

Vigtigt! Chrome understøtter i øjeblikket kun oprettelse af forbindelse til en Bluetooth Low Energy-enhed.

Hvornår du bør give adgang til din enhed

Du bør kun give enhedsadgang til et website, du har tillid til. Når du parrer et website med din enhed, får websitet adgang til alle oplysningerne på enheden, og det kan desuden omprogrammere enheden. Du kan vælge din standardindstilling for tilladelser på din computer.

Par en webside i Chrome med din enhed

Vigtigt! Du kan parre en webside, når du bruger Chrome på en computer eller Android-enhed. iPhone- og iPad-enheder understøtter ikke oprettelse af forbindelse mellem Bluetooth-enheder og websites i Chrome.

1. Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din computer eller telefon. På Bluetooth-enheden skal du sørge for, at enheden er synlig.
  2. Åbn et website i Chrome, der kan oprette forbindelse til din enhed.
  3. Klik eller tryk på siden. Du bliver nu bedt om at tilføje en enhed.
  4. Vælg en enhed på listen.
  5. Vælg Par eller Opret forbindelse.

Find og løs problemer med parring via Bluetooth

Hvis websitet ikke kan finde din enhed, skal du kontrollere, at Bluetooth er aktiveret på din Android-enhed.

Når Bluetooth er aktiveret på begge enheder, skal du søge efter enheden igen.

Fjern enheder, der har forbindelse til Chrome

Du fjerner et websites adgang til dine Bluetooth-enheder ved øverst til højre at trykke på Mere Mere og så Genindlæs Genindlæs