Verkkosivuston yhdistäminen Bluetooth-laitteeseen

Voit muodostaa Chromen avulla yhteyden verkkosivuston ja Bluetooth-laitteen välille. Voit yhdistää esimerkiksi Bluetoothia tukevan sykemittarin verkkosivustoon. Näin sivusto voi tallentaa ja näyttää mittarin tietoja.

Bluetooth on laitteiden välinen langaton vakioyhteys, jonka kantama on lyhyt. "Klassinen" Bluetooth on joukko binaariprotokollia, jotka tukevat enintään 24 Mb/s:n nopeutta. Bluetooth 4.0 esitteli uuden Bluetooth Low Energy (BLE) ‐tilan, jonka nopeus on enintään 1 Mb/s, mutta jota voi käyttää ilman, että laitteen lähetin on päällä.

Tärkeää: Chrome tukee tällä hetkellä vain Bluetooth Low Energy ‐laitteeseen yhdistämistä.

Milloin myöntää pääsy laitteelle

Myönnä pääsy laitteelle vain luotettaville sivustoille. Kun yhdistät verkkosivuston ja laitteen pariksi, sivusto saa kaikki laitteelle tallennetut tiedot ja voi jopa ohjelmoida sen uudelleen. Voit valita tietokoneella oletuslupa-asetuksen.

Chromessa olevan verkkosivun ja laitteen yhdistäminen

Tärkeää: Voit muodostaa laiteparin verkkosivun kanssa, kun käytät Chromea tietokoneella tai Android-laitteella. iPhone- ja iPad-laitteet eivät tue yhteyksiä Bluetooth-laitteiden ja Chromen verkkosivustojen välillä.

1. Varmista, että tietokoneen tai puhelimen Bluetooth on päällä. Varmista, että Bluetooth-laite on löydettävissä.
  2. Avaa Chromessa verkkosivu, joka voi muodostaa yhteyden laitteeseen.
  3. Klikkaa tai kosketa sivua. Sinua pyydetään lisäämään laite.
  4. Valitse laite luettelosta.
  5. Valitse Muodosta laitepari tai Yhdistä.

Bluetooth-yhteysongelmien vianetsintä

Jos sivusto ei löydä ei laitetta, valitse Hae uudelleen.

Jos sivusto ei löydä laitetta, varmista, että tietokoneen Bluetooth on päällä:

Kun molempien laitteiden Bluetooth on päällä, hae laitettasi uudelleen.

Vinkki: Jos käytät Windows-tietokonetta eikä Bluetoothiin yhdistäminen vieläkään onnistu, sinun täytyy ehkä muuttaa yksityisyysasetuksia, jotta sovellukset voivat ohjata laitteiden radioita. Lue lisää järjestelmäasetuksista Microsoftin ohjekeskuksesta.

Chromen ja laitteen yhteyden katkaiseminen

Voit poistaa verkkosivuston pääsyn laitteisiisi.

Jos haluat poistaa verkkosivuston pääsyn Bluetooth-laitteisiin, valitse vasemmasta yläreunasta Päivitä Päivitä.