Løs problemer i forbindelse med installation af Chrome

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade og installere Google Chrome, kan du prøve disse løsningsforslag.

Ret de fleste fejl i forbindelse med installation

1. Tjek, at din internetforbindelse fungerer normalt. Hvis din internetforbindelse er ustabil, kan du se, hvordan du løser forbindelsesfejl.
  2. Tjek, om din enhed opfylder systemkravene.
  3. Download installationsfilen igen fra google.com/chrome. Installer Chrome igen ved hjælp af den nye fil.
  4. Hvis installationen stadig ikke virker, kan du bruge et offline installationsprogram:

Få hjælp til en specifik fejlmeddelelse

Fejl 1603 og 0x00000643 i Windows

Hvis du installerer en app for første gang, og du får én af disse fejl, skal du rapportere problemet i Hjælpeforum for Chrome.

Hvis du får en fejl, når du har installeret appen:

1. Gå til Microsoft Fix it.
  2. Klik på Download.
  3. Kør programmet.
  4. Følg vejledningen for at løse problemet.
Der kan ikke oprettes forbindelse til internettet i Windows

Hvis du ikke kan oprette forbindelse på grund af en firewall, antivirussoftware eller en proxy

For at løse dette problem skal du føje firewallen, antivirussoftwaren eller proxyen til listen over undtagelser for sikkerhedsrelateret software. Hvis du bruger Windows Firewall, skal du følge denne vejledning:

1. På din Windows-computer skal du klikke på startmenuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Åbn appen Windows-indstillinger.
  3. Skriv Firewall i søgefeltet "Find en indstilling".
  4. Klik på Giv et program adgang gennem Windows Firewall.
  5. Klik på Skift indstillinger.
  6. Klik på Tillad en anden app og så Gennemse.
  7. Skriv %ProgramFiles(x86)%\Google\Update øverst i vinduet Gennemse.
  8. Find og vælg mappen med det højeste tal.
  9. Klik på GoogleUpdate.exe og så Tilføj.

Hvis du bruger en anden firewallsoftware, skal du gå til softwareproducentens website for at finde ud af, hvordan du føjer den til listen over undtagelser.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse på grund af en proxyserver, der ikke understøttes

Undersøg, om du bruger en understøttet proxy:

• Godkendelsesskemaet Aftal, herunder Kerberos og NTLM.
  • Proxyer anvender "integreret godkendelse", hvis personen har tilladelse til at bruge proxyen.

Hvis computerens BITS (Background Intelligent Transfer Service) ikke starter

Sørg for, at BITS er slået til:

1. På din Windows-computer skal du klikke på startmenuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Klik på Kontrolpanel og så System og sikkerhed og så Administration og så Tjenester.
    • Hvis du har Windows 10, skal du klikke på Windows System og så Kontrolpanel og så System og sikkerhed og så Administration og så Tjenester.
  3. Højreklik på Background Intelligent Transfer Service.
  4. Klik på Properties (Egenskaber).
  5. Tjek, om "Startup type" (Starttype) er indstillet til Automatic (Delayed Start) (Automatisk (forsinket start))Automatic (Automatisk) eller Manual (Manuel). Sørg for, at indstillingen ikke er deaktiveret.

Hvis du fortsat har problemer, kan du tjekke, om du kan redigere C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Downloader\

Sådan får du adgang til at redigere:

1. Højreklik på mappen.
  2. Vælg Properties (Egenskaber).
  3. Aktivér Read-only (Skrivebeskyttet) under "General" (Generelt).
  4. Klik på OK.

Hvis du ikke kan markere afkrydsningsfeltet, bør du kontakte systemadministratoren.

Chrome kan ikke installeres, fordi du er i S-tilstand
  1. Slå S-tilstand fra på din computer. Gå til Hjælp til Microsoft for at få flere oplysninger om S-tilstand og se, hvordan du installerer Chrome.
  2. Download installationsfilen til Chrome.
  3. Klik på Kør eller Gem, hvis du bliver bedt om det.
  4. Hvis du vælger Gem, skal du dobbeltklikke på den downloadede fil for at starte installationen.
  5. Start Chrome:
    • Windows 7: Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er udført.
    • Windows 8 og 8.1: Der vises en velkomstdialogboks. Klik på Næste for at vælge din standardbrowser.
    • Windows 10: Der åbnes et Chrome-vindue, når alt er udført. Du kan gøre Chrome til din standardbrowser.
Installationsappen kan ikke findes i Windows
  1. På din Windows-computer skal du klikke på startmenuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Klik på Kør.
  3. Skriv regedit i vinduet "Kør".
  4. Klik på OK og så Ja.
  5. I vinduet "Registreringseditor" skal du åbne HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Google\Update\Clients.
    • Hvis appen ikke vises under nøgen, skal du kigge efter HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google\Update\Clients.
  6. Højreklik på 430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D.
  7. Klik på Slet.
  8. Luk "Registreringseditor".
  9. Installer Chrome igen.

Kontakt din systemadministrator, hvis du har brug for hjælp.

Fejl 0x80070070 i Windows

Din systemdisk er fuld. Du kan løse problemet ved at frigøre plads på din systemdisk (som regel C-drevet).

Stop GoogleCrashHandler.exe, så det ikke køres, i Windows

GoogleCrashHandler.exe sender oplysninger om nedbrud til Google, når nedbruddene påvirker dine Google-apps.

Hvis du ikke vil sende oplysninger om nedbrud til Google, skal du deaktivere afsendelse af brugsstatistik for din computer.

Gå til Hjælp til produktet for at få flere oplysninger.

Installationen mislykkedes, da din version af Windows ikke understøttes

Hvis du får fejlmeddelelsen "OS understøttes ikke", kan det skyldes, at installationsprogrammet ikke understøtter dit operativsystem.

Undersøg, om dit operativsystem understøttes i øjeblikket.

Google Chrome er allerede installeret for alle brugere på Windows-computeren

Google Chrome er allerede installeret på din computer. Den Chrome-version, du allerede har, startes.

Hvis du vil bruge en anden Chrome-version, skal du afinstallere Google Chrome og derefter downloade og installere Chrome igen.

Du kan ikke installere, fordi du ikke er administrator

Sådan tjekker du, om du er administrator:

1. På din Windows-computer skal du klikke på startmenuen: Startmenu eller Startmenu.
  2. Klik på Kør.
  3. Skriv: control userpasswords2
  4. Klik på OK.
  5. Tjek, om dit brugernavn har "gruppen Administratorer".

Hvis du vil have administratoradgang, skal du kontakte din systemadministrator.

Fejl 4, 7, 12, 13, 31, 35, 57, 102 eller 103

Hvis du har problemer med at installere Chrome på din computer, får du muligvis vist en af følgende fejl:

• Fejl 4: Der findes allerede en nyere version af Chrome på computeren.
  • Fejl 7, 12, 13, 35, 57, 102, 103: Installationen mislykkedes af ukendte årsager.
  • Fejl 31: Chrome kunne ikke geninstalleres.

Prøv løsningsforslagene nedenfor.

Trin 1: Tjek, om der er nok ledig plads på din computer

Der kan opstå problemer, hvis der ikke er plads til Chrome på din computer.

1. Frigør plads på harddisken ved at slette unødvendige filer, f.eks. midlertidige filer, browsercachefiler eller gamle dokumenter og programmer.
  2. Download Chrome igen på google.com/chrome.
  3. Prøv at geninstallere.

Trin 2: Deaktiver din antivirussoftware

Noget antivirussoftware kan forhindre Google Chrome i at blive installeret på computeren.

1. Deaktiver din antivirussoftware.
  2. Download Chrome igen på google.com/chrome.
  3. Prøv at geninstallere.
  4. Aktivér antivirussoftwaren igen.

Hvis du ikke kan installere Google Chrome, mens antivirussoftwaren er deaktiveret, kan det være nødvendigt at opgradere din antivirussoftware.

Trin 3: Download Chrome igen

Download Chrome igen på google.com/chrome. Prøv at geninstallere.

Kontakt din systemadministrator, hvis du ikke kan udføre disse trin.

Installationen mislykkes

Hvis du får en fejl, når du installerer eller opdaterer din app, kan du få hjælp på følgende måde:

Virker det stadig ikke? Få yderligere hjælp i Hjælpeforum for Chrome. Du kan også se, hvordan du løser problemer med at opdatere Chrome.