Resoldre problemes relacionats amb la instal·lació de Chrome

Si veieu un missatge d'error en baixar i instal·lar Google Chrome, proveu aquestes solucions.

Resoldre la majoria d'errors d'instal·lació

1. Comproveu que la connexió a Internet funcioni amb normalitat. Si és inestable, obteniu informació sobre com podeu resoldre els errors de connexió.
  2. Comproveu que el dispositiu compleix els requisits del sistema.
  3. Torneu a baixar el fitxer d'instal·lació de google.com/chrome. Feu-lo servir per tornar a instal·lar Chrome.
  4. Si la instal·lació continua sense funcionar, utilitzeu un instal·lador sense connexió:

Obtenir ajuda amb un missatge d'error específic

Errors 1603 i 0x00000643 a Windows

Si instal·leu una aplicació per primer cop i veieu algun d'aquests errors, informeu-ne al Fòrum d'ajuda de Chrome.

Si obteniu un error després d'instal·lar una aplicació:

1. Aneu a les solucions de Microsoft.
  2. Feu clic a Descargar (Baixa).
  3. Executeu el programa.
  4. Seguiu les instruccions per solucionar el problema.
No es pot establir una connexió a Internet a Windows

Si no us podeu connectar per culpa d'un tallafoc, d'un programa antivirus o d'un servidor intermediari

Per solucionar el problema, afegiu el tallafoc, el programa antivirus o el servidor intermediari a la llista d'excepcions del vostre programa de seguretat. Si feu servir Tallafoc de Windows, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador Windows, feu clic al menú Inicia: Menú Inicia o Menú Inicia.
  2. Obriu l'aplicació Configuració de Windows.
  3. Al quadre de cerca "Cerca una configuració", escriviu Tallafoc.
  4. Feu clic a Permet que una aplicació creui el Tallafoc del Windows.
  5. Feu clic a Canvia la configuració.
  6. Feu clic a Permet una altra aplicació i després Navega.
  7. A la part superior, a la finestra de navegació, escriviu %ProgramFiles(x86)%\Google\Update.
  8. Cerqueu i seleccioneu la carpeta amb el número més alt.
  9. Feu clic a GoogleUpdate.exe i després Afegeix.

Si feu servir un altre tallafoc, visiteu el lloc web de l'empresa del programa en qüestió per esbrinar com s'afegeix a la llista d'excepcions.

Si no us podeu connectar perquè el servidor intermediari no és compatible

Comproveu si utilitzeu un servidor intermediari compatible:

• L'esquema d'autenticació Negotiate, que inclou Kerberos i NTLM.
  • Servidors intermediaris que fan servir l'"autenticació integrada", si la persona té permís per utilitzar-los.

El Servei de transferència intel·ligent en segon terme (BITS) de l'ordinador no s'inicia

Per comprovar que el BITS estigui activat, seguiu aquests passos:

1. A l'ordinador Windows, feu clic al menú Inicia: Menú Inicia o Menú Inicia.
  2. Feu clic a Tauler de control i després Sistema i seguretat i després Eines d'administració i després Serveis.
    • Si utilitzeu Windows 10, feu clic a Sistema de Windows i després Tauler de control i després Sistema i seguretat i després Eines d'administració i després Serveis.
  3. Feu clic amb el botó dret a Servei de transferència intel·ligent en segon pla.
  4. Feu clic a Propietats.
  5. A la pestanya "General", comproveu si "Tipus d'inici" està configurat com a Automàtic (inici endarrerit), Automàtic o Manual.Assegureu-vos que aquesta opció de configuració no estigui desactivada.

Si continueu tenint problemes, comproveu si podeu editar C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Downloader\.

Per obtenir accés d'edició, seguiu aquests passos:

1. Feu clic amb el botó dret a la carpeta.
  2. Seleccioneu Propietats.
  3. A "General", activeu Només de lectura.
  4. Feu clic a D'acord.

Si no podeu marcar la casella, contacteu amb l'administrador del sistema.

No es pot instal·lar Chrome perquè esteu en mode S
  1. Desactiveu el mode S a l'ordinador. Per obtenir informació sobre el mode S i sobre com podeu instal·lar Chrome, aneu al Centre d'ajuda de Microsoft.
  2. Baixeu el fitxer d'instal·lació per a Chrome.
  3. Si se us demana, feu clic a Executa o a Desa.
  4. Si trieu Desa, feu doble clic al fitxer baixat per iniciar la instal·lació.
  5. Inicieu Chrome:
    • Windows 7: en finalitzar, s'obre una finestra de Chrome.
    • Windows 8 i 8.1: apareix un quadre de diàleg de benvinguda. Feu clic a Següent per seleccionar el navegador predeterminat.
    • Windows 10: en finalitzar, s'obre una finestra de Chrome. Tot seguit, el podeu establir com a navegador predeterminat.
No es troba l'aplicació de l'instal·lador a Windows
  1. A l'ordinador Windows, feu clic al menú Inicia: Menú Inicia o Menú Inicia.
  2. Feu clic a Executa.
  3. A la finestra "Executa", introduïu regedit.
  4. Feu clic a D'acord i després .
  5. A la finestra "Editor de registre", obriu HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Google\Update\Clients.
    • Si no veieu l'aplicació en aquesta clau, proveu de cercar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Google\Update\Clients.
  6. Feu clic amb el botó dret a 430FD4D0-B729-4F61-AA34-91526481799D.
  7. Feu clic a Suprimeix.
  8. Tanqueu "Editor de registre".
  9. Torneu a instal·lar Chrome.

Si necessiteu ajuda, contacteu amb l'administrador del sistema.

Error 0x80070070 a Windows

El disc del sistema és ple. Per solucionar-ho, allibereu espai del disc del sistema (normalment és el disc C).

Impedir que GoogleCrashHandler.exe s'executi a Windows

GoogleCrashHandler.exe envia informació a Google sobre els bloqueigs quan afecten les vostres aplicacions de Google.

Si no voleu enviar informació d'errors a Google, desactiveu a l'ordinador l'enviament d'estadístiques d'ús.

Visiteu el Centre d'ajuda del producte per obtenir més informació.

La instal·lació ha fallat perquè la versió de Windows del dispositiu no és compatible

Si rebeu el missatge d'error "OS not supported" (El sistema operatiu no és compatible), pot ser perquè l'instal·lador no admet el sistema operatiu del dispositiu.

Comproveu si el vostre sistema operatiu s'admet.

Ja teniu instal·lat Google Chrome per a tots els usuaris de l'ordinador Windows

El vostre ordinador ja té instal·lat Google Chrome, que s'iniciarà amb la versió disponible.

Si voleu utilitzar una altra versió de Chrome, desinstal·leu Google Chrome i, a continuació, torneu a baixar-lo i instal·lar-lo.

No es pot dur a terme la instal·lació perquè no sou administrador a Windows

Per esbrinar si sou administrador:

1. A l'ordinador Windows, feu clic al menú Inicia: Menú Inicia o Menú Inicia.
  2. Feu clic a Executa.
  3. Introduïu control userpasswords2.
  4. Feu clic a D'acord.
  5. Comproveu que el vostre nom d'usuari tingui el "Grup d'administradors".

Contacteu amb l'administrador del sistema per obtenir accés d'administrador.

Error 4, 7, 12, 13, 31, 35, 57, 102 o 103

Si teniu problemes per instal·lar Chrome a l'ordinador, pot ser que vegeu els errors següents:

• Error 4: l'ordinador ja disposa d'una versió més actual de Chrome.
  • Errors 7, 12, 13, 35, 57, 102, 103: la instal·lació ha fallat per motius desconeguts.
  • Error 31: no s'ha pogut tornar a instal·lar Chrome.

Proveu les solucions que trobareu a continuació.

Pas 1: comproveu si l'ordinador té prou espai

El problema pot ser que l'ordinador no tingui prou espai per a Chrome.

1. Per alliberar espai de la unitat de disc dur, suprimiu els fitxers innecessaris, com ara fitxers temporals, fitxers de la memòria cau del navegador o bé documents i programes antics.
  2. Torneu a baixar Chrome de google.com/chrome.
  3. Instal·leu-lo de nou.

Pas 2: desactiveu el programari antivirus

Hi ha programari antivirus que pot entorpir la instal·lació de Google Chrome a l'ordinador.

1. Desactiveu el vostre programari antivirus.
  2. Torneu a baixar Chrome de google.com/chrome.
  3. Instal·leu-lo de nou.
  4. Torneu a activar el programari antivirus.

Si no podeu instal·lar Google Chrome amb el programari antivirus desactivat, pot ser que hàgiu d'actualitzar el programari antivirus.

Pas 3: torneu a baixar Chrome

Torneu a baixar Chrome de google.com/chrome. Instal·leu-lo de nou.

Si no podeu completar aquests passos, contacteu amb l'administrador del sistema.

No es pot fer la instal·lació

A continuació s'indica com podeu obtenir ajuda si veieu un error mentre instal·leu o actualitzeu l'aplicació:

No ha funcionat? Podeu obtenir més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome. També disposeu d'informació sobre com podeu resoldre els problemes relacionats amb l'actualització de Chrome.