Utilitzar àudio i vídeo Flash o solucionar problemes relacionats

El connector d'Adobe Flash us permet escoltar i mirar contingut d'àudio i de vídeo Flash a Chrome des de l'ordinador.

Nota: Adobe deixarà de ser compatible amb Flash a finals de 2020. Visiteu el blog de Chrome per obtenir més informació sobre com funcionarà Chrome amb Flash fins al 2020.

Si feu servir un telèfon o una tauleta Android, Flash no funcionarà a Chrome.