Utilitzar àudio i vídeo Flash o solucionar problemes relacionats

El connector d'Adobe Flash us permet escoltar i mirar contingut d'àudio i de vídeo Flash a Chrome des de l'ordinador.

Nota: Adobe deixarà de ser compatible amb Flash a finals de 2020. Visiteu el blog de Chrome per obtenir més informació sobre com funcionarà Chrome amb Flash fins al 2020.

Permetre que els llocs web reprodueixin vídeos, animacions i jocs Flash

És recomanable que només permeteu que s'executi Flash en llocs web de confiança, ja que Adobe Flash Player es pot utilitzar per malmetre l'ordinador.

Si sortiu de Chrome, la configuració de Flash no es desarà. La propera vegada que obriu Chrome, haureu de tornar a permetre Flash en tots els llocs web que hàgiu afegit abans. Seguiu aquests passos:

1. Quan visiteu una pàgina de confiança que tingui contingut Flash, feu clic a Fes clic per activar Adobe Flash Player.
  2. Feu clic a Permet.

El lloc web necessita Flash per funcionar

Si un lloc web no funciona, pot ser que hàgiu de canviar la configuració perquè s'hi permeti Flash.

1. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic al cadenat Bloqueja o a informació Mostra la informació del lloc web.
  2. A la part inferior, feu clic a Configuració del lloc web.
  3. A la pestanya nova, a la dreta de "Flash", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Permet.
  4. Aneu al lloc web i torneu a carregar la pàgina.

Canviar la configuració de Flash

Impedir que tots els llocs web utilitzin Flash

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Flash.
  6. A la part superior, desactiveu l'opció Pregunta-m'ho abans.

Permetre que els llocs web executin Flash

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a Flash.
  6. A la part superior, desactiveu l'opció Impedeix que els llocs web executin Flash (opció recomanada).

Solucionar problemes relacionats amb Flash

Si Flash no funciona o veieu els missatges d'error següents, seguiu els passos que s'indiquen per resoldre el problema.

• Adobe Flash s'ha bloquejat perquè no està actualitzat.
  • El connector no s'ha pogut carregar.
  • S'han bloquejat els connectors següents en aquesta pàgina.
  • Aquest connector no és compatible.
  • Un connector (Shockwave Flash) no respon.

Pas 1: activeu Flash

Només permeteu que s'executi Flash en llocs web de confiança.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic al cadenat Bloqueja o a informació Mostra la informació del lloc web.
  4. A la part inferior, feu clic a Configuració del lloc web.
  5. A la pestanya nova, a la dreta de "Flash", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Permet.
  6. Aneu al lloc web i torneu a carregar la pàgina.

Pas 2: actualitzeu Flash

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, introduïu chrome://components i premeu Retorn.
  3. Cerqueu "Adobe Flash Player".
  4. Feu clic a Cerca actualitzacions.
  5. Si veieu "Component no actualitzat" o "Component actualitzat", teniu la versió més recent de Flash.
  6. Torneu a la pàgina que té contingut Flash. Si no s'obre automàticament, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar, a la part superior esquerra.

Pas 3: actualitzeu Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Actualitza Google Chrome. Si no veieu aquest botó, vol dir que feu servir la versió més recent del navegador.
  4. Feu clic a Reinicia.
Teniu problemes per actualitzar Chrome? Esbrineu com es resolen els problemes d'actualització de Chrome.

Pas 4: reinstal·leu Flash

Assegureu-vos que només instal·leu Flash des del lloc web d'Adobe.
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu a adobe.com/go/chrome.
  3. A "Step 1" (Pas 1), seleccioneu el sistema operatiu del vostre ordinador.
  4. A "Step 2" (Pas 2), trieu l'opció que inclou "PPAPI".
  5. Feu clic a Download now (Baixa ara) i seguiu els passos per instal·lar Flash.

Solucionar altres errors de Flash

"S'ha produït un error al connector següent" o es mostra la icona de connector Connector

1. Si Flash no es reinicia automàticament, seguiu aquests passos per forçar-ne el tancament:
    1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
    2. Feu clic a Més eines i, a continuació, Gestor de tasques.
    3. Seleccioneu "Connector: Shockwave Flash".
    4. Feu clic a Finalitza el procés.
  2. Tanqueu la finestra del gestor de tasques i torneu a la pàgina que té contingut Flash.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

No veieu la configuració de Flash

Si utilitzeu un dispositiu de la feina o d'un centre educatiu, és possible que la vostra organització no us permeti modificar la configuració de Flash.

No es pot modificar la configuració de Flash

Si utilitzeu un dispositiu de la feina o d'un centre educatiu, és possible que la vostra organització no us permeti modificar la configuració de Flash.

Si sou administrador a la feina, en un centre educatiu o en un altre grup, obteniu més informació sobre com podeu gestionar la configuració de Flash predeterminada per a la vostra organització.