PDF-filer öppnas inte automatiskt i Chrome

Detta är ett känt problem som vi jobbar på att åtgärda. Du kan rapportera det genom att klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Hjälp följt av Rapportera ett problem. En detaljerad beskrivning hjälper oss att åtgärda det snabbare.

I normala fall kan du öppna PDF-filer automatiskt i Chrome genom att klicka på filen du vill visa. Om PDF-filer laddas ned i stället för att öppnas automatiskt i Chrome kan Chrome PDF-läsare ha inaktiverats.

Öppna PDF-filer i Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Avancerat längst ned.
  4. Klicka på Inställningar för webbplatsen under Sekretess och säkerhet.
  5. Klicka på PDF-dokument nästan längst ned.
  6. Inaktivera Ladda ned PDF-filer i stället för att låta dem öppnas automatiskt i Chrome.

Nu öppnas PDF-filer automatiskt i Chrome när du klickar på dem.