PDF-filer åpnes ikke automatisk i Chrome

Vi jobber med å fikse dette kjente problemet. Du kan rapportere det ved å klikke på Mer Mer øverst til høyre og deretter Hjelp og deretter Rapportér et problem. Legg til detaljer for å hjelpe oss med å løse det raskere.

Du kan vanligvis åpne PDF-filer automatisk i Chrome ved å klikke på dem. Hvis PDF-filene lastes ned i stedet for å åpnes automatisk i Chrome, kan det hende PDF-visningsprogrammet i Chrome er slått av.

Åpne PDF-filer i Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Klikk på Innstillinger for innhold under «Personvern og sikkerhet».
  5. Klikk på PDF-dokumenter nede på siden.
  6. Slå av Åpne PDF-dokumenter med et annet program.

Når du nå klikker på PDF-filer i Chrome, åpnes de automatisk.