PDF-filer åpnes ikke automatisk i Chrome

Vi jobber med å fikse dette kjente problemet. Du kan rapportere det ved å klikke på Mer Mer øverst til høyre og så Hjelp og så Rapportér et problem. Legg til detaljer for å hjelpe oss med å løse det raskere.

Du kan vanligvis åpne PDF-filer automatisk i Chrome ved å klikke på dem. Hvis PDF-filene lastes ned i stedet for å åpnes automatisk i Chrome, kan det hende PDF-visningsprogrammet i Chrome er slått av.

Åpne PDF-filer i Chrome

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Avansert nederst.
  4. Under «Personvern og sikkerhet» klikker du på Nettstedsinnstillinger.
  5. Klikk på PDF-dokumenter nede på siden.
  6. Slå av Last ned PDF-filer i stedet for at de åpnes automatisk i Chrome.

Når du nå klikker på PDF-filer i Chrome, åpnes de automatisk.