Pdf's worden niet automatisch geopend in Chrome

We werken aan een oplossing voor dit bekende probleem. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Help en vervolgens Een probleem melden om dit probleem te melden. Voeg details toe zodat we het probleem sneller kunnen oplossen.

Normaal gesproken kun je pdf's automatisch openen in Chrome door op het bestand te klikken dat je wilt bekijken. Als je pdf's worden gedownload in plaats van automatisch geopend in Chrome, is Chrome PDF Viewer mogelijk uitgeschakeld.

Pdf's openen in Chrome

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en vervolgens Instellingen.
  3. Klik onderaan op Geavanceerd.
  4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.
  5. Klik onderaan op Pdf-documenten.
  6. Zet de schakelaar bij Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome op Uit.

Pdf's worden nu automatisch geopend in Chrome wanneer je op ze klikt.