Öppna Chrome snabbt på en iPhone eller iPad

Du kan öppna Chrome snabbare på en iPhone om du lägger till genvägar på vyn Idag eller om du lägger till Chrome i Dock.

Lägga till Chrome i vyn Idag

1. Svep åt höger på hemskärmen på iPhone eller iPad tills en lista över widgetar visas.
    Svep åt höger
  2. Rulla längst ned och tryck på Ändra.
    Svep uppåtTryck på Redigera
  3. Under Fler widgetar trycker du på Lägg till Lägg till till vänster om Chrome – snabbåtgärder.
    Lägg till widget
  4. Tryck på Klar uppe till höger. Genvägar till Chrome ska dyka upp i vyn Idag.

Lägga till Chrome i Dock på iPhone

När du har installerat Chrome på en iPhone eller iPad kan du hitta och öppna det snabbare genom att lägga till det i Dock.

1. Gör plats genom att trycka länge på en app i Dock.
  2. Tryck och dra appen uppåt och släpp den på hemskärmen.
  3. Tryck länge på Chrome-appen Chrome.
  4. Dra Chrome-appen nedåt och släpp den i Dock.
  5. Tryck på hemknappen.

Om du använder en iPhone 6s eller senare kan du trycka på hårt på Chrome-appen för att starta en ny röstsökning, öppna en ny flik, läsa av en QR-kod eller öppna dina mest besöka webbplatser.