Åbn hurtigt Chrome på en iPhone eller iPad

Du kan få hurtigere adgang til Chrome, når du tilføjer genveje i visningen "I dag", eller når du føjer Chrome til docken på din iPhone.

Føj Chrome til visningen "I dag"

1. Stryg til højre på startskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste over widgets.
    Stryg til højre
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
    Stryg opTryk på Rediger
  3. Tryk på Tilføj Tilføj under "Flere widgets" til venstre for Chrome – Hurtige handlinger.
    Tilføj widget
  4. Tryk på Udfør øverst til højre. Du bør nu kunne se Chrome-genveje i visningen "I dag".

Føj Chrome til docken på din iPhone

Når du har installeret Chrome på din iPhone eller iPad, kan du gøre det nemmere at finde og åbne browseren ved at føje den til din dock:

1. Frigør plads ved at holde en app i docken nede.
  2. Træk appen opad, og slip den på din startskærm.
  3. Hold Chrome-appen Chrome nede.
  4. Træk Chrome-appen nedad, og slip den i docken.
  5. Tryk på knappen Hjem.

Hvis du bruger en iPhone 6 eller nyere, kan du trykke længe på Chrome-appen for at starte en ny talesøgning, åbne en ny fane, scanne en QR-kode eller få adgang til de websites, du besøger mest.