Obrir Chrome ràpidament en un telèfon o una tauleta

Després d'instal·lar Chrome, podeu accedir a l'aplicació més de pressa si l'afegiu a la pantalla d'inici o a les vostres aplicacions preferides.

Afegir l'aplicació Chrome a la pantalla d'inici
  1. Des de la part inferior de la pantalla d'inici, llisqueu cap amunt.
  2. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  3. Arrossegueu l'aplicació fins on vulgueu i deixeu-la anar.

Obteniu informació sobre com podeu establir Chrome com a navegador predeterminat.

Afegir Chrome a les aplicacions preferides

A la part inferior de la pantalla d'inici hi ha una fila amb les aplicacions preferides.

1. És possible que hàgiu de suprimir una aplicació preferida per alliberar espai.
    1. Per suprimir una aplicació, manteniu-la premuda.
    2. Arrossegueu-la a la pantalla d'inici i deixeu-la anar.
  2. Manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.
  3. Arrossegueu-la fins a un lloc buit a les aplicacions preferides i deixeu-la anar.

Consell: per obrir una pestanya nova, una pestanya d'incògnit o afegir widgets a la pantalla d'inici, manteniu premuda l'aplicació Chrome Chrome.