Corregir els errors de baixada de fitxers

Si veus un missatge d'error a Chrome en baixar aplicacions, temes, extensions o altres fitxers, prova aquestes solucions.

Corregir la majoria d'errors de baixada de fitxers

Si proves de baixar un fitxer i no funciona, en primer lloc prova de resoldre el problema amb aquests passos:

1. Comprova que la connexió a Internet funcioni amb normalitat. Si és inestable, obtén informació sobre com pots corregir els errors de connexió.
    • Chrome reprendrà les baixades de manera automàtica.
    • També pots reprendre les baixades manualment. Fes clic a Baixada en curs , col·loca el cursor a sobre del nom del fitxer en pausa i fes clic a Reprèn .
  2. Prova de baixar el fitxer més endavant.
  3. Contacta amb el propietari del lloc web.

Per trobar el fitxer baixat, obtén informació sobre com pots veure'l.

Obtenir ajuda amb un missatge d'error específic

"S'ha produït un error de xarxa"

Si veus "NETWORK_FAILED" en instal·lar un element de Chrome Web Store, és possible que tinguis programari no desitjat que n'estigui bloquejant la instal·lació.

Per solucionar l'error, segueix aquests passos:

"S'ha bloquejat la baixada"

Aquest error indica que la configuració de seguretat de l'ordinador ha bloquejat el fitxer.

Obtén més informació sobre les baixades bloquejades.

A Windows: és possible que el gestor de fitxers adjunts de Windows hagi suprimit el fitxer que provaves de baixar. Per veure quins fitxers pots baixar o per què s'ha bloquejat la baixada, consulta la configuració de seguretat d'Internet per a Windows.

"No hi ha cap fitxer" o "Falta un fitxer"

Aquest error indica que estàs provant de baixar un fitxer que no existeix al lloc web corresponent o que s'ha mogut a una altra part del lloc web.

Per solucionar-lo, contacta amb el propietari del lloc web o cerca el fitxer en un altre lloc web.

"S'ha produït un error en l'anàlisi antivirus" o "S'ha detectat un virus"

Aquests errors indiquen que és possible que el programari de detecció de virus hagi bloquejat la baixada d'un fitxer.

• Consulta el programari de detecció de virus per obtenir informació detallada sobre els motius pels quals s'ha bloquejat el fitxer.
  • A Windows: és possible que el gestor de fitxers adjunts de Windows hagi suprimit el fitxer que provaves de baixar. Per veure quins fitxers pots baixar o per què s'ha bloquejat la baixada, consulta la configuració de seguretat d'Internet per a Windows.
"El disc és ple"

Aquest error indica que no hi ha prou espai a l'ordinador per baixar el fitxer.

Per solucionar l'error, segueix aquests passos:

• Suprimeix alguns fitxers de l'ordinador.
  • Buida la paperera.
"Permisos insuficients" o "El sistema està ocupat"

Aquests errors indiquen que Chrome no ha pogut desar el fitxer a l'ordinador.

Per solucionar l'error, segueix aquests passos:

• Cancel·la la baixada i torna-ho a provar.
  • En lloc de fer clic al fitxer per baixar-lo, fes clic amb el botó dret a l'enllaç i selecciona Desa l'enllaç com a.
  • Baixa els fitxers a una ubicació de l'ordinador a la qual puguis accedir, com ara l'escriptori o la carpeta Documents. També pots canviar les ubicacions de baixada.
"Necessita una autorització"

Aquest error indica que no tens permís per baixar el fitxer.

Per solucionar-lo, contacta amb el propietari del lloc web o del servidor, o bé cerca el fitxer en un altre lloc.

"Prohibit" o "Error: prohibit"

Aquest error indica que no tens permís per baixar el fitxer del servidor.

Per solucionar-lo, ves a la pàgina web en què s'allotja el fitxer. Comprova si has d'iniciar la sessió (o proporcionar un altre tipus d'autenticació). Si no pots iniciar-la, contacta amb el propietari del lloc web o del servidor, o bé cerca el fitxer en un altre lloc web.

Continua sense funcionar? Pots obtenir més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome.