Gør Google Chrome hurtigere

Du kan gøre Chrome hurtigere ved at følge denne vejledning.

Trin 1: Opdater Chrome

Chrome fungerer bedst, når du bruger den nyeste version. Opdater Google Chrome.

Trin 2: Luk faner, du ikke bruger

Jo flere faner, du har åbne, jo hårdere skal Chrome arbejde. Vi anbefaler, at du lukker faner, du ikke bruger.

• Vælg Luk Luk på fanen.
  • Brug tastaturgenvejen Ctrl + w i Windows, Linux og ChromeOS.
  • Brug tastaturgenvejen ⌘ + w på Mac.

Trin 3: Deaktiver eller afbryd uønskede processer

Deaktiver eller slet uønskede udvidelser

Udvidelser er små programmer, der kan føjes til Chrome på din computer, så du kan gøre flere ting. Hvis du ikke bruger alle dine udvidelser, kan du deaktivere dem for at gøre Chrome hurtigere.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Udvidelser og derefter Administrer udvidelser.
  3. Deaktiver eller fjern udvidelsen.

Få flere oplysninger om administration af udvidelser.

Afbryd uønskede opgaver

Kig efter opgaver, du ikke længere behøver, og som bruger en masse ressourcer som f.eks. en video eller en app.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Vælg Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Flere værktøjer og derefter Jobliste.
  4. Vælg "Hukommelse" for at sortere opgaver efter hukommelsesforbrug.
    • Tip! Se efter elementer, der har etiketten "Baggrundsside".
  5. Vælg den opgave, du vil afslutte.
  6. Vælg Afslut proces.
    • Bemærk! Alt arbejde på opgaven, som ikke er gemt, slettes.

Trin 4: Konfigurer dine indstillinger for forudindlæsning

Chrome forudindlæser sider, du måske vil besøge, så du kan søge hurtigere. Chrome kan bruge cookies til at forudindlæse sider, hvis du tillader cookies, og kan kryptere og sende sider via Google for at skjule din identitet for websites. Få flere oplysninger om cookies.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Effektivitet til venstre.
  4. Aktivér eller deaktiver Forudindlæs sider.
  5. Vælg den ønskede indstilling.

Tips!