Fiks videoer og spill som ikke fungerer

Hvis en YouTube-video, et Facebook-spill eller et annet medieelement ikke fungerer, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor for å fikse problemet.

Disse trinnene kan hjelpe når

• en video eller et spill ikke lastes inn
  • en video eller et spill mangler innhold
  • en grå boks vises i stedet for en video eller et spill
  • Chrome fryser eller kræsjer under innlasting av en video eller et spill

Trinn 1: Oppdater Chrome

Videoer og spill trenger noen ganger den nyeste versjonen av Chrome.

1. Åpne App Store på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Oppdateringer nederst.
  3. Se etter Chrome Chrome blant de ventende oppdateringene.
  4. Hvis Chrome er oppført, trykker du på Oppdater.
  5. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt hvis du blir bedt om det.
  6. Når oppdateringen er ferdig, går du tilbake til nettstedet med videoen eller spillet.
    • iPhone: Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Last inn på nytt Last inn på nytt.
    • iPad: Trykk på Last inn på nytt Last inn på nytt til venstre for adressefeltet.

Trinn 2: Tilbakestill internettilkoblingen

Det kan hende at internett-nettverket ditt forårsaker problemer med videoen eller spillet.

1. Slå av iPhone eller iPad.
  2. Koble fra modemet. Hvis den trådløse ruteren din er en separat enhet, kobler du fra den også.
  3. Vent i cirka ett minutt.
  4. Koble til modemet, og vent til alle lysene har sluttet å blinke. Hvis den trådløse ruteren din er en separat enhet, kobler du den til på nytt og venter til alle lysene har sluttet å blinke.
  5. Slå på iPhone eller iPad.
  6. Gå tilbake til nettstedet med videoen eller spillet.
    • iPhone: Nederst til høyre trykker du på Mer Mer og så Last inn på nytt Last inn på nytt.
    • iPad: Trykk på Last inn på nytt Last inn på nytt til venstre for adressefeltet.

Trinn 3: Sjekk bufferen og informasjonskapslene

Noen problemer med videoer og spill kan skyldes deler av de lagrede nettleserdataene.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Ny inkognitofane .
  3. Gå til nettstedet med videoen eller spillet på inkognitofanen.

Hvis videoen eller spillet ikke fungerer, sletter du nettlesingsdataene. Når du sletter nettleserdataene, slettes noen av innstillingene dine for nettsteder. Finn ut mer om sletting av nettlesingsdataene.

1. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger Innstillinger.
  2. Trykk på Personvern og sikkerhet og så Slett nettlesingsdata.
  3. Velg Informasjonskapsler og nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
  4. Velg bort informasjonen du ikke vil fjerne.
  5. Trykk på Slett nettlesingsdataog så Slett nettlesingsdata.
  6. Trykk på Ferdig øverst til høyre.