Fiks videoer og spill som ikke fungerer

Hvis en YouTube-video, et Facebook-spill eller et annet medieelement ikke fungerer, kan du prøve fremgangsmåten nedenfor for å fikse problemet.

Disse trinnene kan hjelpe når

• en video eller et spill ikke lastes inn
  • en video eller et spill mangler innhold
  • en grå boks vises i stedet for en video eller et spill
  • Chrome fryser eller kræsjer under innlasting av en video eller et spill

Trinn 1: Oppdater Chrome

Videoer og spill trenger noen ganger den nyeste versjonen av Chrome.

1. Åpne Play Butikk-appen Play Butikk på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på Meny Meny etterfulgt av Mine apper og spill.
  3. Gå til «Oppdateringer», og se etter Chrome Chrome.
  4. Hvis Chrome er oppført, trykker du på Oppdater.
  5. Når oppdateringen er ferdig, går du tilbake til nettstedet med videoen eller spillet. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer etterfulgt av Last inn på nytt Last inn på nytt.

Trinn 2: Slå på JavaScript

Noen medieelementer krever JavaScript.

1. Åpne Google Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger.
  4. Trykk på JavaScript, og slå deretter innstillingen på.
  5. Gå tilbake til nettstedet med videoen eller spillet. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Last inn på nytt Last inn på nytt.

Trinn 3: Tilbakestill internettilkoblingen

Det kan hende at internett-nettverket ditt forårsaker problemer med videoen eller spillet.

1. Slå av Android-telefonen eller -nettbrettet.
  2. Koble fra modemet. Hvis den trådløse ruteren din er en separat enhet, kobler du fra den også.
  3. Vent i cirka ett minutt.
  4. Koble til modemet, og vent til alle lysene har sluttet å blinke. Hvis den trådløse ruteren din er en separat enhet, kobler du den til på nytt og venter til alle lysene har sluttet å blinke.
  5. Slå på Android-telefonen eller -nettbrettet.
  6. Gå tilbake til nettstedet med videoen eller spillet. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Last inn på nytt Last inn på nytt.

Trinn 4: Kontrollér bufferen og informasjonskapslene

Noen problemer med video og spill forårsakes av noe som er lagret i nettleserdataene.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer etterfulgt av Ny inkognitofane til høyre for adressefeltet.
  3. Gå til nettstedet med videoen eller spillet i inkognitofanen.

Hvis videoen eller spillet ikke fungerer, sletter du nettlesingsdataene. Når du sletter nettleserdataene, slettes noen av innstillingene dine for nettsteder. Finn ut mer om sletting av nettlesingsdataene.

1. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  2. Trykk på Personvern og sikkerhet etterfulgt av Slett nettlesingsdata.
  3. Velg en tidsperiode, for eksempel Siste time eller Alle datoer.
  4. Velg Informasjonskapsler og data fra nettsteder samt Bufrede bilder og filer. Fjern merkingen for eventuelle andre typer informasjon du ikke vil fjerne.
  5. Trykk på Fjern data.