Video- ja peliongelmien korjaaminen

Jos YouTube-video, Facebook-peli tai muu vastaava ei toimi, kokeile alla olevia ohjeita sen korjaamiseksi.

Näistä ohjeista voi olla apua, jos

• video tai peli ei lataudu
  • videon tai pelin tilalla näkyy tyhjää
  • videon tai pelin tilalla näkyy harmaa laatikko
  • Chrome jumittuu tai kaatuu videon tai pelin lataamisen aikana.

Vaihe 1: Päivitä Chrome

Joskus videot ja pelit vaativat toimiakseen Chromen uusimman version.

1. Avaa App Store iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse näytön alalaidasta Päivitykset.
  3. Tarkista, näkyykö Chrome Chrome odottavien päivitysten joukossa.
  4. Jos Chrome on luettelossa, asenna päivitys valitsemalla Päivitä.
  5. Anna tarvittaessa Apple ID ‑salasanasi.
  6. Kun päivitys on valmis, palaa videon tai pelin sijaintiin.
    • iPhone: Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Päivitä sivu Lataa uudelleen.
    • iPad: Valitse osoitepalkin vasemmalta puolelta Päivitä sivu Lataa uudelleen.

Vaihe 2: Nollaa internetyhteys

Internetyhteytesi saattaa aiheuttaa häiriöitä videontoistossa tai pelaamisessa.

1. Sammuta iPhone tai iPad.
  2. Irrota modeemi virtalähteestä. Irrota myös langaton reititin, jos se on erillinen laite.
  3. Odota noin minuutti.
  4. Kytke modeemi takaisin virtalähteeseen ja odota, että kaikki merkkivalot lakkaavat vilkkumasta. Jos reititin on erillinen laite, kytke se takaisin ja odota, kunnes kaikki merkkivalot lakkaavat vilkkumasta.
  5. Käynnistä iPhone tai iPad.
  6. Palaa sivustolle, jolla video tai peli sijaitsee.
    • iPhone: Valitse oikeasta alareunasta Lisää Lisää ja sitten Päivitä sivu Lataa uudelleen.
    • iPad: Valitse osoitepalkin vasemmalta puolelta Päivitä sivu Lataa uudelleen.

Vaihe 3: Tarkista välimuisti ja evästeet

Joidenkin videontoistoon tai pelaamiseen liittyvien häiriöiden syynä ovat tallennetut selaintiedot.

1. Avaa Chrome-sovellus Chrome iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Lisää Lisää ja sitten Uusi incognito-välilehti .
  3. Siirry incognito-välilehdellä sivustolle, jolla video tai peli sijaitsee.

Jos video tai peli ei toimi, poista selausdata. Selausdatan poistaminen tyhjentää kaikki verkkosivuille määrittämäsi asetukset. Lue lisää selausdatan poistamisesta.

1. Valitse Lisää Lisää ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Poista selausdata.
  3. Valitse Evästeet, sivustodata ja Välimuistissa olevat kuvat ja tiedostot
  4. Poista valinta niiden tietojen kohdalta, joita et halua poistaa.
  5. Valitse Poista selausdata ja sitten Poista selausdata.
  6. Valitse oikeasta yläreunasta Valmis.