Løs problemer med videoer og spil, der ikke kan afspilles

Hvis en YouTube-video, et Facebook-spil eller andre medier ikke fungerer, kan du prøve følgende vejledning.

Vejledningen kan hjælpe med at løse følgende problemer:

• En video eller et spil kan ikke indlæses
  • En video eller et spil vises ikke
  • En grå boks vises i stedet for en video eller et spil
  • Chrome fryser eller går ned under indlæsningen af en video eller et spil

Vigtigt! Fra og med 2021 understøtter Adobe ikke længere Flash Player-pluginnet. Flash-indhold, herunder lyd og video, afspilles ikke længere i nogen versioner af Chrome.

Få flere oplysninger på Chrome-bloggen.

Trin 1: Aktivér JavaScript

Nogle medier kræver JavaScript. YouTube-videoer kan f.eks. ikke afspilles uden JavaScript.

1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger.
  4. Klik på JavaScript og derefter Websites kan bruge JavaScript.
  5. Gå tilbage til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Trin 2: Tjek din cache og dine udvidelser, plugins og cookies

Nogle video- og spilproblemer forårsages af Chrome-udvidelser, plugins eller indhold, der er gemt i din cache eller i dine browserdata.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Nyt inkognitovindue.
  3. Gå til websitet med videoen eller spillet i inkognitovinduet.
Hvis videoen eller spillet fungerer
  1. Luk inkognitovinduet, og gå tilbage til et normalt Chrome-vindue.
  2. Klik på Mere Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Udvidelser.
  3. Deaktiver alle dine udvidelser.
  4. Gå til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Hvis videoen eller spillet fungerer, kan du teste hver udvidelse individuelt:

1. Aktivér én udvidelse.
  2. Gå til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.
  3. Hvis videoen eller spillet fungerer, skal du prøve den næste udvidelse.
  4. Når du finder den udvidelse, der forårsager problemet, skal du klikke på Fjern.

Hvis videoen eller spillet ikke fungerer, kan du aktivere dine udvidelser igen og rydde dine browserdata. Når du rydder dine browserdata, slettes nogle af dine indstillinger for websites. Se, hvordan du rydder dine browserdata.

1. Øverst til højre skal du klikke på MereMere og derefter Flere værktøjer og derefter Ryd browserdata.
  2. I feltet, der vises øverst på siden, skal du vælge et tidspunkt, f.eks. Den seneste time eller De seneste 24 timer. Hvis du vil slette alt, skal du vælge Altid.
  3. Vælg Billeder og filer, der er gemt i cache og Cookies og andre websitedata. Fravælg eventuelle andre typer oplysninger, du ikke vil fjerne.
  4. Klik på Ryd browserdata.
Hvis videoen eller spillet ikke fungerer
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
    • På Chromebook, Linux og Mac: Klik på Nulstil indstillinger og derefter Gendan indstillinger til deres oprindelige standardkonfiguration og derefter Nulstil indstillinger.
    • I Windows: Klik på Nulstil og ryd op og derefter Gendan indstillinger til deres oprindelige standardkonfiguration og derefter Nulstil indstillinger.
  3. Gå tilbage til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Trin 3: Opdater Chrome

Videoer og spil kræver nogle gange den nyeste version af Chrome.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Opdater Google Chrome. Hvis du ikke kan se denne knap, har du den nyeste version.
  4. Klik på Genstart.
  5. Gå tilbage til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Trin 4: Nulstil Chrome-indstillingerne

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Nulstil indstillinger og derefter Gendan indstillinger til deres oprindelige standardkonfiguration og derefter Nulstil indstillinger.
  4. Gå tilbage til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.

Få flere oplysninger om nulstilling af dine Chrome-indstillinger.

Trin 5: Nulstil din internetforbindelse

Dit internetnetværk kan forårsage problemer med videoen eller spillet.

1. Sluk din computer.
  2. Træk stikket ud af dit modem. Hvis din trådløse router er en separat enhed, skal du også trække stikket ud af den.
  3. Vent i ca. ét minut.
  4. Slut dit modem til en stikkontakt, og vent, indtil alle lamperne er stoppet med at blinke. Hvis din trådløse router er en separat enhed, skal du slutte den til en stikkontakt igen og vente, indtil alle lamperne er stoppet med at blinke.
  5. Tænd din computer.
  6. Gå tilbage til websitet med videoen eller spillet. Klik på Genindlæs Genindlæs øverst til venstre.