Resoldre els problemes de reproducció relacionats amb vídeos i jocs

Si un vídeo de YouTube, un joc de Facebook o un altre recurs multimèdia no funciona, seguiu els passos que hi ha a continuació per resoldre el problema.

Aquests passos us poden ajudar en aquests casos:

• Un vídeo o un joc no es carrega.
  • Un vídeo o un joc es queda en blanc.
  • Es mostra un quadre gris en comptes d'un vídeo o d'un joc.
  • Chrome es bloqueja o falla mentre es carrega un vídeo o un joc.

Important: el 2021 Adobe ha deixat d'oferir el connector Flash Player. El contingut Flash, inclosos l'àudio i el vídeo, ja no es reproduirà en cap versió de Chrome.

Visiteu el blog de Chrome per obtenir més informació.

Pas 1: activeu JavaScript

Alguns recursos multimèdia necessiten JavaScript. És necessari, per exemple, per reproduir els vídeos de YouTube.

1. A l'ordinador, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a JavaScript i, a continuació, Els llocs web poden utilitzar JavaScript.
  5. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 2: comproveu les extensions, els connectors, la memòria cau i les galetes

És possible que la causa d'alguns dels problemes dels vídeos o dels jocs estigui relacionada amb les extensions de Chrome, amb els connectors o amb algun element que s'hagi desat a la memòria cau o a les dades del navegador.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Finestra d'incògnit nova.
  3. A la finestra d'incògnit, aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc.
Si el vídeo o el joc funciona
  1. Tanqueu la finestra d'incògnit i torneu a una finestra normal de Chrome.
  2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Desactiveu totes les extensions.
  4. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Si el vídeo o el joc funciona, proveu les extensions d'una en una seguint aquests passos:

1. Activeu una extensió.
  2. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.
  3. Si el vídeo o el joc es reprodueix, proveu l'extensió següent.
  4. Quan trobeu l'extensió que provoca el problema, feu clic a Suprimeix.

Si el vídeo o el joc no funcionen, podeu tornar a activar les extensions i esborrar les dades de navegació. També s'esborrarà part de la configuració dels llocs web. Obteniu més informació sobre com podeu esborrar les dades de navegació.

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  2. Al quadre que apareix, a la part superior, trieu un període de temps, com ara Darrera hora o 24 darreres hores. Per esborrar-ho tot, seleccioneu Tot el període.
  3. Seleccioneu Imatges i fitxers desats a la memòria cau i Galetes i altres dades de llocs web. Desseleccioneu els altres tipus d'informació que no vulgueu suprimir.
  4. Feu clic a Esborra les dades de navegació.
Si el vídeo o el joc no funciona
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
    • A Chromebook, Linux i Mac: feu clic a Restableix la configuració i, a continuació, Restableix la configuració als valors predeterminats originals i, a continuació,Restableix la configuració.
    • A Windows: feu clic a Restableix i neteja i, a continuació, Restableix la configuració als valors predeterminats originals i, a continuació, Restableix la configuració.
  3. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 3: actualitzeu Chrome

De vegades, els vídeos i els jocs necessiten la darrera versió de Chrome.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Actualitza Google Chrome. Si no veieu aquest botó, vol dir que feu servir la versió més recent del navegador.
  4. Feu clic a Reinicia.
  5. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 4: restabliu la configuració de Chrome

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Restableix la configuració i, a continuació, Restableix la configuració als valors predeterminats originals i, a continuació, Restableix la configuració.
  4. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Obteniu més informació sobre com podeu restablir la configuració de Chrome.

Pas 5: restabliu la connexió a Internet

És possible que la xarxa d'Internet estigui causant problemes amb el vídeo o amb el joc.

1. Apagueu l'ordinador.
  2. Desendolleu el mòdem. Si, a més, teniu un encaminador sense fil, desendolleu-lo també.
  3. Espereu un minut aproximadament.
  4. Endolleu el mòdem i espereu fins que els llums ja no parpellegin. Si també teniu un encaminador sense fil, seguiu el mateix procediment.
  5. Enceneu l'ordinador.
  6. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.