Resoldre els problemes de reproducció relacionats amb vídeos i jocs

Si un vídeo de YouTube, un joc de Facebook o un altre recurs multimèdia no funciona, seguiu els passos que hi ha a continuació per resoldre el problema.

Aquests passos us poden ajudar en aquests casos:

• Un vídeo o un joc no es carrega.
  • Un vídeo o un joc es queda en blanc.
  • Es mostra un quadre gris en comptes d'un vídeo o d'un joc.
  • Chrome es bloqueja o falla mentre es carrega un vídeo o un joc.

Pas 1: actualitzeu Chrome

De vegades, els vídeos i els jocs necessiten la darrera versió de Chrome.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Play Store Play Store.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i després Els meus jocs i aplicacions.
  3. A "Actualitzacions", cerqueu Chrome Chrome.
  4. Si aquesta aplicació s'hi inclou, toqueu Actualitza.
  5. Quan acabi l'actualització, torneu al lloc web que contingui el vídeo o el joc. A la part superior dreta, toqueu Més Més i després Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 2: activeu JavaScript

Alguns recursos multimèdia necessiten JavaScript.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  3. Toqueu Configuració del lloc web.
  4. Toqueu JavaScript i activeu aquesta opció de configuració.
  5. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. Toqueu Més Més i després Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 3: restabliu la connexió a Internet

És possible que la xarxa d'Internet estigui causant problemes amb el vídeo o amb el joc.

1. Apagueu el telèfon o la tauleta Android.
  2. Desendolleu el mòdem. Si, a més, teniu un encaminador sense fil, desendolleu-lo també.
  3. Espereu un minut aproximadament.
  4. Endolleu el mòdem i espereu fins que els llums ja no parpellegin. Si també teniu un encaminador sense fil, seguiu el mateix procediment.
  5. Enceneu el telèfon o la tauleta Android.
  6. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. Toqueu Més Més i després Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 4: comproveu la memòria cau i les galetes

És possible que la causa d'alguns dels problemes dels vídeos o dels jocs estigui relacionada amb algun element que s'hagi desat a les dades del navegador. Seguiu aquests passos per comprovar-ho:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Pestanya d'incògnit nova.
  3. A la pestanya d'incògnit, aneu al lloc web que contingui el vídeo o el joc.

Si el vídeo o el joc no funciona, esborreu les dades de navegació. També s'esborrarà part de la configuració dels llocs web. Obteniu més informació sobre com podeu esborrar les dades de navegació.

1. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i després Configuració.
  2. Toqueu Privadesa i seguretat i després Esborra les dades de navegació.
  3. Trieu un període de temps, com ara Darrera hora o Tot el període.
  4. Seleccioneu Dades de llocs web i galetes i Fitxers i imatges a memòria cau . Desseleccioneu els altres tipus d'informació que no vulgueu suprimir.
  5. Toqueu Esborra les dades.