Resoldre els problemes de reproducció amb els vídeos i amb els jocs

Si un vídeo de YouTube, un joc de Facebook o un altre recurs multimèdia no funciona, seguiu els passos que hi ha a continuació per resoldre el problema.

Aquests passos us poden ajudar en aquests casos:

• Un vídeo o un joc no es carrega.
  • Un vídeo o un joc es queda en blanc.
  • Es mostra un quadre gris en comptes d'un vídeo o d'un joc.
  • Chrome es bloqueja o falla mentre es carrega un vídeo o un joc.

Pas 1: permeteu Flash al lloc web

Cerqueu l'error que diu "Fes clic per activar Adobe Flash Player" o un missatge que us sol·licita baixar Flash. Si veieu aquests errors, el lloc web necessita permís per utilitzar Flash.

Només permeteu que s'executi Flash en llocs web de confiança.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc.
  3. A l'esquerra de l'adreça web, feu clic a Cadenat Bloqueja o a Informació Informació.
  4. A la dreta de "Flash", feu clic a les fletxes Fletxes.
  5. Trieu Permet sempre en aquest lloc web.
  6. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 2: activeu JavaScript

Alguns recursos multimèdia necessiten JavaScript. És necessari, per exemple, per reproduir els vídeos de YouTube. Seguiu aquests passos per instal·lar-lo:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web.
  5. Feu clic a JavaScript.
  6. Activeu Permès (opció recomanada).
  7. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 3: comproveu les extensions, els connectors, la memòria cau i les galetes

És possible que la causa d'alguns dels problemes dels vídeos o dels jocs estigui relacionada amb les extensions de Chrome, amb els connectors o amb algun element que s'hagi desat a la memòria cau o a les dades del navegador. Seguiu aquests passos per comprovar-ho:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Finestra d'incògnit nova.
  3. A la finestra d'incògnit, aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc.
Si el vídeo o el joc funciona
  1. Tanqueu la finestra d'incògnit i torneu a una finestra normal de Chrome.
  2. Feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Extensions.
  3. Desactiveu totes les extensions.
  4. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Si el vídeo o el joc funciona, proveu les extensions d'una en una seguint aquests passos:

1. Activeu una extensió.
  2. Aneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.
  3. Si el vídeo o el joc es reprodueix, proveu l'extensió següent.
  4. Quan trobeu l'extensió que provoca el problema, feu clic a Suprimeix .

Si el vídeo o el joc no funciona, podeu tornar a activar les extensions i esborrar les dades de navegació. També s'esborrarà part de la configuració dels llocs web. Obteniu més informació sobre com podeu esborrar les dades de navegació.

1. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Esborra les dades de navegació.
  2. Al quadre de diàleg que es mostra, a la part superior, trieu un període de temps, com ara Darrera hora o 24 darreres hores. Per esborrar totes les dades, seleccioneu Tot el període.
  3. Seleccioneu Imatges i fitxers desats a la memòria cau i Galetes i altres dades dels llocs web. Desseleccioneu els altres tipus d'informació que no vulgueu suprimir.
  4. Feu clic a Esborra les dades de navegació.
Si el vídeo o el joc no funciona
  1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Restableix", feu clic a Restableix.
  5. Feu clic a Restableix per confirmar l'acció.
  6. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 4: actualitzeu Chrome

De vegades, els vídeos i els jocs necessiten la darrera versió de Chrome. Seguiu aquests passos per instal·lar-la:

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Feu clic a Actualitza Google Chrome. Si no veieu aquest botó, vol dir que feu servir la versió més recent del navegador.
  4. Feu clic a Reinicia.
  5. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Pas 5: restabliu la configuració de Chrome

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Restableix", feu clic a Restableix.
  5. Feu clic a Restableix per confirmar l'acció.
  6. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.

Obteniu més informació sobre com podeu restablir la configuració de Chrome.

Pas 6: restabliu la connexió a Internet

És possible que la xarxa d'Internet estigui causant problemes amb el vídeo o amb el joc. Seguiu aquests passos per restablir-la:

1. Apagueu l'ordinador.
  2. Desendolleu el mòdem. Si, a més, teniu un encaminador sense fil, desendolleu-lo també.
  3. Espereu un minut aproximadament.
  4. Endolleu el mòdem i espereu fins que els llums ja no parpellegin. Si també teniu un encaminador sense fil, seguiu el mateix procediment.
  5. Enceneu l'ordinador.
  6. Torneu al lloc web que conté el vídeo o el joc. A la part superior esquerra, feu clic a Torna a carregar Torna a carregar.