Använda Chrome som gäst

Obs! Logga bara in på känsliga webbplatser på enheter som tillhör personer som du litar på. Ägare kanske kan få åtkomst till din data.

I gästläget kan du varken se eller ändra information i andra Chrome-profiler. När du avslutar gästläget tas webbaktiviteten bort från datorn.

Använd gästläget när

• andra lånar din dator eller när du lånar någon annans dator
  • du använder en offentlig dator, till exempel på ett bibliotek eller ett kafé.

Om du vill surfa privat på din egen dator använder du inkognitoläget. Du ser din information och dina inställningar, men ingen webbhistorik sparas.

Gästläget är inte tillgängligt på mobila enheter.

Om du vill surfa privat på telefonen använder du inkognitoläget. Du ser din information och dina inställningar, men ingen webbhistorik sparas.