Använda Chrome som gäst

I gästläget kan du varken se eller ändra informationen i andra Chrome-profiler. När du avslutar gästläget tas webbaktiviteten bort från datorn.

Gästläget är bra om

• andra lånar din dator eller när du lånar någon annans dator
  • du använder en offentlig dator, till exempel på ett bibliotek eller ett kafé.

Om du vill surfa privat på din egen dator använder du inkognitoläget. Du ser din information och dina inställningar, men ingen webbhistorik sparas.

Öppna gästläget

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Profil Profil uppe till höger.
  3. Klicka på Gäst.

Obs! Om det finns en kontrollerad användare på din dator går det inte att använda gästläget när alla profiler som inte är kontrollerade är låsta. Läs mer om hur du låser profilen.

Avsluta gästläget

Stäng fönstret där du surfar i gästläge.

Webbhistoriken, cookies och annan webbplatsdata raderas.

Viss information kan visas av andra

I gästläget sparas ingen webbaktivitet i Chrome.

• Webbplatser du besöker, inklusive annonser och resurser som används på dessa webbplatser
  • Webbplatser som du loggar in på
  • Din arbetsgivare, skola eller någon annan som driver nätverket du använder
  • Internetleverantören
  • Sökmotorer
    • Sökförslag kan visas i sökmotorer utifrån din plats eller aktivitet i den aktuella inkognitosessionen.