Surf i Chrome som gjest

Viktig: Logg på sensitive nettsteder kun på enheter som du stoler på. Eierne kan kanskje få tilgang til dataene dine.

I gjestemodus kan du ikke se eller endre informasjonen til andre Chrome-profiler. Når du går ut av gjestemodus, blir nettleseraktiviteten din slettet fra datamaskinen.

Bruk gjestemodus når

• du vil la andre bruke datamaskinen din eller du vil bruke noen andres datamaskin
  • du bruker en offentlig datamaskin, for eksempel på et bibliotek eller en kafé

Hvis du vil surfe privat på din egen datamaskin, kan du bruke inkognitomodus. Du ser informasjonenen din og innstillingene dine uten at noe lagres i nettleserloggen.

Gjestemodus er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

For å surfe privat på telefonen, bruk inkognitomodus. Du ser informasjonenen din og innstillingene dine uten at det lagres noe i nettleserloggen.