Chrome als gast gebruiken

In de gastmodus kun je geen Chrome-profielgegevens van andere gebruikers bekijken of aanpassen. Als je de gastmodus afsluit, wordt je browse-activiteit verwijderd van de computer.

Gastmodus is ideaal als je:

• anderen je computer laat lenen of als je de computer van iemand anders leent,
  • een openbare computer gebruikt, zoals in een bibliotheek of café.

Als je privé op je eigen computer wilt browsen, gebruik je de incognitomodus. Je ziet je gegevens en instellingen zonder dat er browsegeschiedenis wordt opgeslagen.

De gastmodus openen

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Profiel Profiel.
  3. Klik op Gast.

Opmerking: Als er een gebruiker met beperkte rechten op je computer is ingesteld, is de gastmodus niet beschikbaar wanneer alle profielen die niet onder toezicht zijn, zijn vergrendeld.

De gastmodus verlaten

Sluit het browservenster in de gastmodus.

Je browsegeschiedenis, cookies en sitegegevens worden gewist.

Anderen kunnen bepaalde gegevens bekijken

In de gastmodus slaat Chrome je browse-activiteit niet op.

• Websites die je bezoekt, inclusief de advertenties en bronnen die op deze sites worden gebruikt
  • Websites waarbij je inlogt
  • Je werkgever, school of degene die het netwerk beheert dat je gebruikt
  • Je internetprovider
  • Zoekmachines
    • Zoekmachines kunnen zoeksuggesties weergeven op basis van je locatie of activiteit in je huidige incognitosessie.