Chrome als gast gebruiken

In de gastmodus kun je geen Chrome-profielgegevens van andere gebruikers bekijken of aanpassen. Als je de gastmodus afsluit, wordt je browse-activiteit verwijderd van de computer.

Gastmodus is ideaal als je:

• anderen je computer laat lenen of als je de computer van iemand anders leent,
  • een openbare computer gebruikt, zoals in een bibliotheek of café.

Als je privé op je eigen computer wilt browsen, gebruik je de incognitomodus. Je ziet je gegevens en instellingen zonder dat er browsegeschiedenis wordt opgeslagen.

De gastmodus is niet beschikbaar op mobiele apparaten.

Als je privé op je telefoon wilt browsen, gebruik je de incognitomodus. Je ziet je gegevens en instellingen zonder dat er browsegeschiedenis wordt opgeslagen.