Navegar a Chrome com a convidat

Important: inicieu la sessió només en llocs web sensibles en dispositius de persones en qui confieu. És possible que els propietaris puguin obtenir accés a les vostres dades.

En mode de convidat, no podreu veure ni canviar la informació de cap altre perfil de Chrome. Quan sortiu d'aquest mode, la vostra activitat de navegació se suprimirà de l'ordinador.

Utilitzeu el mode de convidat:

• Per deixar que altres persones facin servir el vostre ordinador o per fer servir l'ordinador d'una altra persona.
  • Per utilitzar un ordinador públic, per exemple, en una biblioteca o en una cafeteria.

Si voleu navegar de manera privada al vostre ordinador, feu servir el mode d'incògnit. Veureu la vostra informació i les vostres opcions de configuració sense que es desi l'historial de navegació.

Obrir el mode de convidat

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Convidat.

Consells:

Sortir del mode de convidat

Tanqueu la finestra de navegació del mode de convidat.

L'historial de navegació, les galetes i les dades dels llocs web se suprimiran.

Altres persones poden veure certa informació

El mode de convidat impedeix que Chrome desi l'activitat de navegació a l'historial local, però només hauríeu d'iniciar la sessió en llocs web sensibles en dispositius de persones en qui confieu. És possible que els propietaris del dispositiu puguin obtenir accés a les vostres dades, com ara l'activitat i la ubicació. És possible que aquestes dades continuïn sent visibles per a:

• Els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs
  • Els llocs web en què inicieu la sessió
  • El vostre ocupador, el vostre centre educatiu o la persona que gestiona la xarxa que esteu fent servir
  • El vostre proveïdor d'Internet
  • Els motors de cerca