Navegar a Chrome com a convidat

En mode de convidat, no podreu veure ni canviar la informació del perfil de Chrome d'altres usuaris. Quan sortiu del mode de convidat, l'activitat de navegació se suprimeix de l'ordinador.

El mode de convidat és ideal en els casos següents:

• Per deixar que altres persones facin servir el vostre ordinador o per fer servir l'ordinador d'una altra persona.
  • Per utilitzar un ordinador públic, per exemple, en una biblioteca o en una cafeteria.

Si voleu navegar de manera privada al vostre ordinador, feu servir el mode d'incògnit. Veureu la vostra informació i les vostres opcions de configuració sense que es desi l'historial de navegació.

El mode de convidat no està disponible en dispositius mòbils.

Per navegar de manera privada al telèfon, feu servir el mode d'incògnit. Veureu la vostra informació i les vostres opcions de configuració sense que es desi l'historial de navegació.

Articles relacionats