Navegar a Chrome com a convidat

En mode de convidat, no veureu ni podreu canviar la informació del perfil de Chrome d'altres usuaris. Quan sortiu del mode de convidat, l'activitat de navegació se suprimeix de l'ordinador.

El mode de convidat és ideal en els casos següents:

• Per deixar que altres persones facin servir el vostre ordinador o per fer servir l'ordinador d'una altra persona.
  • Per utilitzar un ordinador públic, per exemple, en una biblioteca o en una cafeteria.

Si voleu navegar de manera privada al vostre ordinador, feu servir el mode d'incògnit. Veureu la vostra informació i les vostres opcions de configuració sense que es desi l'historial de navegació.

Obrir el mode de convidat

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic al botó que conté un nom o a Persones Persones.
  3. Feu clic a Convidat.

Nota: si hi ha un usuari supervisat a l'ordinador, el mode de convidat no està disponible quan tots els perfils no supervisats estan bloquejats. Obteniu informació sobre com bloquejar el perfil.

Sortir del mode de convidat

A la part superior dreta, feu clic a Convidat i, a continuació, Surt de la sessió de convidat.

L'historial de navegació, les galetes i les dades del lloc se suprimiran.

Altres persones poden veure certa informació

Amb el mode de convidat, Chrome no desa l'activitat de navegació.

És possible que la vostra activitat continuï sent visible. La podran veure:

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs;
  • l'empresa on treballeu, el centre educatiu o la persona que gestioni la xarxa que esteu fent servir;
  • El vostre proveïdor d'Internet.

Si inicieu la sessió en un compte per utilitzar un servei web, com ara Gmail, pot ser que la vostra activitat de navegació es desi en llocs web que reconeguin el compte.

Articles relacionats