Navegar a Chrome com a convidat

En mode de convidat, no veureu ni podreu canviar la informació del perfil de Chrome d'altres usuaris. Quan sortiu del mode de convidat, l'activitat de navegació se suprimeix de l'ordinador.

El mode de convidat és ideal en els casos següents:

• Per deixar que altres persones facin servir el vostre ordinador o per fer servir l'ordinador d'una altra persona.
  • Per utilitzar un ordinador públic, per exemple, en una biblioteca o en una cafeteria.

Si voleu navegar de manera privada al vostre ordinador, feu servir el mode d'incògnit. Veureu la vostra informació i les vostres opcions de configuració sense que es desi l'historial de navegació.

Obrir el mode de convidat

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Obre la finestra de convidat.

Nota: si hi ha un usuari supervisat a l'ordinador, el mode de convidat no està disponible quan tots els perfils no supervisats estan bloquejats. Obteniu informació sobre com podeu bloquejar el perfil.

Sortir del mode de convidat

A la part superior dreta, feu clic a Convidat Mode de convidat i, a continuació, Surt de la sessió de convidat.

L'historial de navegació, les galetes i les dades dels llocs web se suprimiran.

Els altres usuaris poden veure certa informació

Amb el mode de convidat, Chrome no desa la vostra activitat de navegació.

• els llocs web que visiteu, inclosos els anuncis i els recursos utilitzats en aquests llocs
  • els llocs web en què inicieu la sessió
  • l'empresa on treballeu, el vostre centre educatiu o la persona que gestiona la xarxa que esteu fent servir
  • el vostre proveïdor d'Internet
  • els motors de cerca
    • És possible que els motors de cerca mostrin suggeriments de cerca basats en la vostra ubicació o activitat durant la sessió de navegació d'incògnit actual.

Articles relacionats