Solucionar errors de connexió

Si veieu un missatge d'error en visitar un lloc web, proveu aquestes solucions.

Si l'error no surt a la llista següent, obteniu informació sobre com podeu solucionar errors en carregar una pàgina o errors en baixar fitxers.

Solucionar la majoria d'errors de connexió

Si aneu a un lloc web i veieu un error, proveu primer aquests passos per resoldre el problema:

1. Comproveu si hi ha errors ortogràfics a l'adreça web.
  2. Comproveu que la connexió a Internet funcioni amb normalitat.
  3. Contacteu amb el propietari del lloc web.

Obtenir ajuda amb un missatge d'error concret

"Aquesta pàgina web té un bucle de redirecció" o "ERR_TOO_MANY_REDIRECTS"

Veureu aquest error quan la pàgina hagi provat de redirigir-vos massa vegades.

De vegades, les pàgines no s'obren perquè les galetes no funcionen bé. Per solucionar l'error, proveu d'esborrar les galetes.

"Aquest lloc no pot proporcionar una connexió segura; l'error de xarxa ha enviat una resposta que no és vàlida" o "ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION"

Veureu aquest error si s'ha produït un error a la pàgina i Chrome no l'ha entès. Per solucionar-lo, contacteu amb el propietari del lloc web.

Si el lloc web és vostre, obteniu informació sobre com podeu solucionar l'error ERR_SSL_FALLBACK_BEYOND_MINIMUM_VERSION.

"ERR_CERT_SYMANTEC_LEGACY"
Si a l'error es menciona Symantec, demaneu al propietari del lloc web que n'actualitzi el certificat. Obteniu més informació sobre per què no s'admeten els certificats emesos per Symantec.
"La connexió no és privada", "NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID", "ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID", "NET::ERR_CERT_WEAK_SIGNATURE_ALGORITHM", "ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED" o "Error de certificat SSL"

Si a l'error es mencionen HSTS, certificats de privadesa o noms no vàlids, seguiu aquests passos:

Pas 1: inicieu la sessió al portal

Les xarxes Wi-Fi de llocs com ara cafeteries o aeroports requereixen que inicieu la sessió. Per veure la pàgina d'inici de sessió, aneu a una pàgina que faci servir  http://.

1. Aneu a qualsevol lloc web que comenci per http://, com ara http://example.com.
  2. A la pàgina d'inici de sessió que s'obrirà, inicieu la sessió per utilitzar Internet.

Pas 2: obriu la pàgina en mode d'incògnit (només a l'ordinador)

Obriu la pàgina que estàveu visitant en una finestra d'incògnit.

Si la pàgina s'obre, significa que alguna extensió de Chrome no funciona bé. Per solucionar l'error, desactiveu l'extensió. Obteniu informació sobre com desactivar les extensions de Chrome.

Pas 3: actualitzeu el sistema operatiu

Assegureu-vos que el dispositiu tingui la versió més recent de Windows, de Mac o del sistema operatiu que estigueu fent servir.

Pas 4: desactiveu l'antivirus temporalment

Aquest error es mostra si teniu un programari antivirus amb "protecció d'HTTPS" o "anàlisi d'HTTPS" que interfereix amb les funcions de seguretat de Chrome.

Per solucionar el problema, desactiveu el programari antivirus. Si la pàgina funciona en desactivar aquest programari, desactiveu-lo per consultar llocs web segurs.

Recordeu que heu de tornar a activar el programari antivirus quan hàgiu acabat.

Pas 5: obteniu més ajuda

Si encara veieu l'error, contacteu amb el propietari del lloc web. També podeu obtenir més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome.

"Connecteu-vos a la xarxa"

Veureu aquest error si utilitzeu un portal Wi-Fi en què heu d'iniciar la sessió per connectar-vos a Internet.

Per solucionar l'error, feu clic a Connecta a la pàgina que proveu d'obrir.

"El rellotge està endarrerit" o "El rellotge està avançat" o "NET::ERR_CERT_DATE_INVALID"

Veureu aquest error si la data i l'hora de l'ordinador o del dispositiu mòbil són incorrectes.

Per solucionar l'error, obriu el rellotge del dispositiu i comproveu que la data i l'hora siguin correctes.

"El servidor té una clau pública Diffie-Hellman dèbil i efímera" o "ERR_SSL_WEAK_EPHEMERAL_DH_KEY"

Veureu aquest error si proveu d'anar a un lloc web que tingui un codi de seguretat no actualitzat. Per protegir la vostra privadesa, Chrome no us permet connectar-vos-hi.

Si aquest lloc web és vostre, actualitzeu el servidor perquè admeti ECDHE i desactiveu DHE. Si ECDHE no està disponible, podeu desactivar tots els sistemes de xifratge del tipus DHE i utilitzar simplement RSA.

"Aquesta pàgina web no està disponible" o "ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH"

Veureu aquest error si proveu d'anar a un lloc web que tingui un codi de seguretat no actualitzat. Per protegir la vostra privadesa, Chrome no us permet connectar-vos-hi.

Si aquest lloc web és vostre, definiu que el servidor utilitzi TLS 1.2 i TLS_ECDHE_RSA_WITH_AES_128_GCM_SHA256, en comptes de RC4, que ja no es considera segur. Si no podeu desactivar RC4, assegureu-vos que hi hagi altres sistemes de xifratge activats.

L'ordinador conté programari que impedeix que Chrome es connecti de manera segura al web (només en ordinadors Windows)

Veureu aquest error si teniu programari de Superfish en un ordinador Windows. Per suprimir-lo de l'ordinador:

1. Obriu Chrome a l'ordinador Windows.
  2. Aneu a la pàgina d'assistència de Lenovo per resoldre aquest problema.
  3. Feu clic a Download SuperFish Removal Tool.
  4. A la part inferior, feu clic al nom del fitxer (Lenovo.SuperFishRemovalTool.exe).
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.
"Suprimiu el certificat DigiCert caducat" (només en ordinadors Mac)

Veureu aquest error si la pàgina utilitza un certificat que no està ben configurat a l'ordinador.

Per solucionar l'error, seguiu aquests consells:

1. A l'ordinador Mac, feu clic a Cerca Spotlight Cerca, a la part superior dreta.
  2. Introduïu "Keychain Access".
  3. Als resultats, feu clic a Accés a Clauers.
  4. A la part superior de la pantalla de l'ordinador, feu clic a Veure i, a continuació, Mostrar els certificats caducats.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Buscar Cerca.
  6. Introduïu "DigiCert High" i premeu Retorn al teclat.
  7. Localitzeu el certificat "DigiCert High Assurance EV Root CA" marcat com a caducat Caducat i feu clic al certificat.
  8. Premeu Suprimeix al teclat.

Volíeu dir [nom del lloc]?

Veureu aquest missatge si l'enllaç que heu obert dirigeix a un lloc web que no es diu ben bé igual que un altre que visiteu normalment. Chrome us preguntarà si voleu anar al lloc web que visiteu normalment.

• Feu clic al nom del lloc web o a Continua per anar al lloc web que Chrome suggereix.
  • Feu clic a Ignora per continuar cap a l'enllaç que heu obert.

No ha funcionat? Si els consells anteriors no us han ajudat, és possible que la connexió estigui compromesa. Podeu obtenir més ajuda al Fòrum d'ajuda de Chrome.