Tiedostojen latausvirheiden korjaaminen

Jos näet virheilmoituksen Chromessa yrittäessäsi ladata sovelluksia, teemoja, laajennuksia tai muita tiedostoja, kokeile näitä korjausohjeita.

Useimpien tiedostonlatausvirheiden korjaaminen

Jos tiedoston lataus ei onnistu, kokeile ensin seuraavia vianetsintäkeinoja:

1. Varmista, että internetyhteys toimii. Jos internetyhteys on epävakaa, lue lisää yhteysvirheiden korjaamisesta.
    • Chrome jatkaa latausta automaattisesti.
    • Voit myös jatkaa latauksia itse. Valitse Lataus käynnissä , osoita keskeytettyä tiedostonimeä ja valitse Jatka .
  2. Yritä ladata tiedosto myöhemmin.
  3. Ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan.

Jos tarvitset apua ladatun tiedoston löytämisessä, lue ohjeet ladatun tiedoston katseluun.

Tiettyjen virheiden korjaaminen

Verkkoyhteys katkesi

Jos näet NETWORK_FAILED (Verkkoyhteys katkesi) ‑ilmoituksen yrittäessäsi asentaa jotain Chrome Web Storesta, ei-toivottu ohjelmisto saattaa estää asennuksen.

Näin korjaat virheen:

Lataus estettiin

Tämä virhe tarkoittaa, että tietokoneesi suojausasetukset estivät tiedoston.

Lue lisää estetyistä latauksista.

Windows: Windowsin liitetiedostojen hallinta poisti ehkä tiedoston, jota yritit ladata. Jos haluat nähdä, mitä tiedostoja voit ladata tai miksi tiedostosi estettiin, tarkista Windowsin internetsuojausasetukset.

Ei tiedostoa tai Tiedosto puuttuu

Tämä virhe tarkoittaa, että yrität ladata tiedoston, jota ei ole olemassa tällä sivustolla tai joka siirretty sivuston toiseen osioon.

Ota yhteyttä verkkosivuston omistajaan tai yritä löytää tiedosto eri sivustolta.

Virustarkistus epäonnistui tai Virus havaittu

Nämä virheet tarkoittavat, että virustorjuntaohjelmisto on voinut estää sinua lataamasta tiedostoa.

• Katso lisätietoa estämisen syistä virustorjuntaohjelmastasi.
  • Windows: Windowsin liitetiedostojen hallinta poisti ehkä tiedoston, jota yritit ladata. Jos haluat nähdä, mitä tiedostoja voit ladata tai miksi tiedostosi estettiin, tarkista Windowsin internetsuojausasetukset.
Levy on täynnä

Tämä virhe tarkoittaa sitä, että tietokoneellasi ei ole tarpeeksi tilaa ladata tiedostoa.

Näin korjaat virheen:

• Poista joitakin tiedostoja tietokoneeltasi.
  • Tyhjennä roskakori.
Luvat eivät riitä tai Järjestelmä on varattu

Nämä virheet tarkoittavat sitä, että Chrome ei voinut tallentaa tiedostoa tietokoneellesi.

Näin korjaat virheen:

• Peruuta lataus ja yritä uudelleen.
  • Älä lataa tiedostoa klikkaamalla sitä, vaan klikkaa sen sijaan tiedoston linkkiä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Tallenna linkki nimellä.
  • Tarkista, että lataat tiedostot sellaiseen paikkaan tietokoneellasi, johon sinulla on pääsy, kuten työpöydälle tai Tiedostot-kansioon. Voit muuttaa latausten sijainteja.
Tarvitsee luvan

Tämä virhe tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole lupaa ladata tiedostoa.

Ota yhteyttä verkkosivuston tai palvelimen omistajaan tai yritä löytää tiedosto eri sivustolta.

Kielletty tai Epäonnistui (kielletty)

Tämä virhe tarkoittaa, että sinulla ei ole lupaa ladata tiedostoa palvelimelta.

Korjaa ongelma siirtymällä verkkosivustolle, joka isännöi tiedostoa. Tarkista, täytyykö sinun kirjautua sisään (tai todentaa tietosi muulla tavoin). Jos et voi kirjautua sisään, ota yhteyttä verkkosivuston tai palvelimen omistajaan tai yritä löytää tiedosto eri sivustolta.

Eikö ongelma ratkennut? Saat lisää ohjeita täältä: Chromen ohjefoorumi.