Hantera dina skyddade innehållsinställningar

Musik och filmer som du laddar ned eller streamar kan vara upphovsrättsskyddade. När du besöker en webbplats med skyddat innehåll kan Chrome kontrollera enhetens innehållsinställningar innan skyddat innehåll visas.

Chrome spelar upp skyddad innehåll som standard.

Om du inte vill att Chrome ska spela upp skyddat innehåll som standard kan du kan ändra dina inställningar:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer till höger om adressfältet följt av Inställningar.
  3. Tryck på Webbplatsinställningar följt av Skyddat innehåll.
  4. Välj Fråga först eller Blockerat.

Tips: Om du har tillåtit en webbplats att känna igen din enhet kan du radera informationen du gav till webbplatsen när du rensar din webbinformation.