Administrer innstillingene dine for beskyttet innhold

Noen av sangene eller filmene du laster ned eller strømmer, kan være opphavsrettslig beskyttet. Når du går til nettsteder med beskyttet innhold, kan Chrome sjekke innholdsinnstillingene på enheten din før beskyttet innhold vises.

Chrome spiller av beskyttet innhold som standard.

Hvis du ikke vil at Chrome skal spille av beskyttet innhold som standard, kan du endre innstillingene:

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Til høyre for adressefeltet trykker du på Mer Mer etterfulgt av Innstillinger.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger etterfulgt av Beskyttet innhold.
  4. Velg Spør først eller Blokkert.

Tips: Hvis du har gitt et nettsted lov til å gjenkjenne enheten din, kan du slette informasjonen du har gitt det nettstedet når du sletter nettlesingsdataene dine.