Administrer enhetsidentitet og beskyttet innhold

Noen av sangene eller filmene du laster ned eller strømmer, kan være opphavsrettslig beskyttet. Når du går til nettsteder med beskyttet innhold, kan det hende du blir spurt om du vil la dem se informasjon om enheten din før du kan se beskyttet innhold.

Se beskyttet innhold

Som standard spør Chrome deg om nettsteder skal kunne se enhetsidentiteten din når du prøver å spille av beskyttede medier. For å se innholdet må du la nettstedet se informasjonen om enheten din ved å velge Tillat.

Hvis du ikke vil at disse nettstedene skal kunne se enhetsidentiteten din, kan du trykke på Blokkér. Når du deretter prøver å spille av enkelte filmer eller sanger, ser du en feilmelding, eller innholdet spilles ikke av.

Hindre nettsteder i å se informasjon om enheten din

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger og så Medier og så Beskyttet innhold.
  4. Slå på Beskyttet innhold.

Slett informasjon du har gitt et nettsted

Hvis du lar et nettsted gjenkjenne enheten din, kan du slette informasjonen du har gitt det aktuelle nettstedet. Enheten din genererer ny legitimasjon.

1. Åpne Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Mer Mer og så Innstillinger til høyre for adressefeltet.
  3. Trykk på Nettstedsinnstillinger og så Medier og så Beskyttet innhold.
  4. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og så Tilbakestill enhetens legitimasjon.