Gestionar la configuració del contingut protegit

Pot ser que la música o les pel·lícules que baixeu o que reproduïu en temps real estiguin protegides per drets d'autor. Quan accediu a un lloc web amb contingut protegit, Chrome pot comprovar la configuració del contingut del vostre dispositiu abans de mostrar aquest tipus de contingut.

Bloquejar contingut protegit en llocs web

Podeu veure contingut protegit de manera predeterminada. Per exemple, si compreu una pel·lícula a Google Play Pel·lícules, podeu veure-la a Chrome.

Si no voleu veure contingut protegit, podeu bloquejar-lo. Si aquest tipus de contingut està bloquejat, pot ser que es mostri un error i que el contingut no es reprodueixi.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Configuració addicional del contingut i, a continuació, Identificadors de contingut protegit.
  5. Seleccioneu l'opció que vulgueu a "Comportament predeterminat".

Bloquejar l'ús de l'identificador de contingut protegit del dispositiu en llocs web

Important: aquestes instruccions s'apliquen a Windows i a Chrome OS.

Alguns llocs web utilitzen identificadors de contingut protegit al dispositiu per oferir una reproducció de millor qualitat. Quan accediu a aquests llocs web, Chrome comprova si l'identificador de contingut protegit del dispositiu està activat. Chrome permet que els llocs web utilitzin identificadors de contingut protegit de manera predeterminada.

Podeu impedir que Chrome comparteixi els vostres identificadors de contingut protegit. Si trieu aquesta opció, és possible que la qualitat del contingut es redueixi quan proveu de reproduir determinades pel·lícules o música en alguns llocs web.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Configuració addicional del contingut i, a continuació, Identificadors de contingut protegit.
  5. Seleccioneu No permetis que els llocs web utilitzin identificadors per reproduir contingut protegit.