Administrer innstillingene dine for beskyttet innhold

Noen av sangene eller filmene du laster ned eller strømmer, kan være opphavsrettslig beskyttet. Når du går til nettsteder med beskyttet innhold, kan Chrome sjekke innholdsinnstillingene på enheten din før beskyttet innhold vises.

Blokker beskyttet innhold på nettsteder

Som standard kan du se beskyttet innhold. Hvis du for eksempel kjøper en film på Google Play Filmer, kan du se den i Chrome.

Hvis du ikke vil se på beskyttet innhold, kan du blokkere det. Hvis beskyttet innhold er blokkert, kan det hende du får en feilmelding, og innholdet spilles ikke av.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet og så Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Flere innholdsinnstillinger og så ID-er for beskyttet innhold.
  5. Velg alternativet under «Standardfunksjonalitet» du vil bruke.

Blokker enheten fra å bruke identifikatorer for beskyttet innhold på nettsteder

Viktig: Denne veiledningen gjelder for Windows og Chrome OS.

Noen nettsteder bruker identifikatorer for beskyttet innhold på enheten din for å gi avspillingen bedre kvalitet. Når du går til disse nettstedene, sjekker Chrome innstillingen for identifikatorer for beskyttet innhold på enheten din for å finne ut om nettstedet kan bruke identifikatoren. Som standard tillater Chrome at nettsteder bruker identifikatorer for beskyttet innhold.

Du kan blokkere Chrome fra å dele identifikatorer for beskyttet innhold. Hvis du velger dette alternativet, kan kvaliteten på innholdet bli redusert når du prøver å spille av enkelte filmer eller sanger på enkelte nettsteder.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk på Personvern og sikkerhet og så Nettstedsinnstillinger.
  4. Klikk på Flere innholdsinnstillinger og så ID-er for beskyttet innhold.
  5. Velg Ikke la nettsteder bruke identifikatorer til å spille av beskyttet innhold.