Suojatun sisällön asetusten ylläpito

Jotkin lataamasi tai striimaamasi kappaleet tai elokuvat voivat olla tekijänoikeuksien suojaamia. Kun siirryt suojattua sisältöä sisältävälle sivustolle, Chrome voi tarkistaa laitteesi sisältöasetukset ennen suojatun sisällön näyttämistä.

Suojatun sisällön estäminen sivustoilla

Voit oletuksena katsella suojattua sisältöä. Jos esimerkiksi ostat elokuvan Google Play Elokuvista, voit katsoa sen Chromessa.

Jos et halua katsoa suojattua sisältöä, voit estää sen. Jos suojattu sisältö on estetty, saatat nähdä virheilmoituksen ja sisältöä ei toisteta.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Muut sisältöasetukset ja sitten Suojatut sisällön tunnukset.
  5. Valitse haluamasi vaihtoehto Normaali käytäntö ‑kohdan alta.

Sisällön tunnisteiden käytön estäminen laitteilla

Tärkeää: Nämä ohjeet koskevat Windowsia ja ChromeOS:ää.

Jotkin sivustot käyttävät laitteesi suojattuja sisältötunnisteita laadukkaan toiston takaamiseksi. Kun käyt kyseisillä sivustoilla, Chrome tarkistaa laitteesi suojatun sisällön tunnisteasetuksen avulla, voiko sivusto käyttää tunnistetta. Chrome sallii oletuksena sivustojen käyttää suojatun sisällön tunnisteita.

Voit estää Chromea jakamasta suojatun sisällön tunnisteita. Jos valitset tämän vaihtoehdon, sisällön laatu voi heikentyä, kun yrität toistaa tiettyjä elokuvia tai musiikkia tietyillä sivustoilla.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sittenAsetukset.
  3. Valitse Yksityisyys ja turvallisuus ja sitten Sivustoasetukset.
  4. Valitse Muut sisältöasetukset ja sitten Suojatut sisällön tunnukset.
  5. Valitse Älä anna sivustojen käyttää tunnisteita suojatun sisällön toistamiseen.
Tietokone Android